Η φετινή συλλογή της ACE δεν μοιάζει με τις άλλες

Η ACE το πρώτο κυπριακό brand που ταξιδεύει τις παραλίες του κόσμου με τα προϊόντα της, επιστρέφει με ακόμη περισσότερα για αυτό το καλοκαίρι.

 


Article featured image
Article featured image

«Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης μας συλλογής, η οποία αποτελείτο από τρεις ξύλινες ρακέτες και μια καμβάτινη τσάντα, κάτι που έλεγε περισσότερα για τις δυνατότητές μας παρά για τα ίδια τα προϊόντα μας, είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε το λανσάρισμα της καλύτερης μας, μέχρι τώρα, δουλειάς. Αντλώντας έμπνευση από τη φιλοδοξία του να εκπληρώσουμε το δυναμικό της εταιρείας και με κίνητρο την θετική ανταπόκριση της συνεχώς αυξανόμενης βάσης των φίλων μας, δημιουργήσαμε μια νέα σειρά προϊόντων που αντιπροσωπεύουν τις ιδέες μας  σχετικά με το design και το lifestyle, αναμιγνύοντας μια πληθώρα διαφορετικών εικόνων και στυλ  που κατέληξαν σε μια μινιμαλιστική αλλά συνάμα τολμηρή και πολύχρωμη συλλογή που αποτελεί φωνή για το όραμα μας.Μερικές φορές η έμπνευση προερχόταν από τετριμμένα και ασυνήθιστα αντικείμενα, όπως το μοτίβο στο ταμπλό που χρησιμοποιούσαμε στα κινητά pop-up store μας. Κάπως έτσι γεννήθηκε και το «κύμα» της Ace, το Ace Wave, το οποίο πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της συλλογής μας. Άλλες φορές πάλι έπρεπε να ταξιδέψουμε πίσω στα παιδικά μας χρόνια, σε εκείνες τις μεγάλες καλοκαιρινές μέρες. Τόσο έντονες ήταν οι αναμνήσεις εκείνων των ημερών που νοιώθαμε τα πόδια μας να τσουρουφλίζουν από την καυτή άμμο».

Η φετινή συλλογή της Ace δημιουργήθηκε για τους γενναίους και τους αληθινούς, τις περιπετειώδεις ψυχές και τους Screwballs! Είναι προϊόν αγάπης, φτιαγμένη με μεράκι. Απολαύστε την.

 

ΥΓ. Η Ace πάει Roadtrip σε όλο το νησί, 648 χιλιόμετρα ηλιόλουστης ξεγνοιασιάς, με μερικούς από τους καλύτερους kite-surfers, surfers και wakeboarders του νησιού!

 

Μάθετε περισσότερα στο:

www.acepalymore.com

www.Instagram.com/aceplaymore

www.facebook.com/aceplaymore


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ