Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Super Music Awards 2018

Τα SMA, τα Μουσικά Βραβεία της Κύπρου θα φέρουν και φέτος στη σκηνή τους μερικά από τα δημοφιλέστερα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Η τελετή απονομής θα λάβει χώρα τον Ιούνιο, το σύνθημα όμως για τη μεγάλη γιορτή δίνει η έναρξη της ψηφοφορίας. Το κοινό της Κύπρου επιλέγει online και φέτος μέσα από τα πιο δημοφιλή είδη και κατηγορίες, τους καλύτερους της χρονιάς.

 


Article featured image
Article featured image


Τα SUPER MUSIC AWARDS 2018 with Pringles, είναι γεγονός!


Τα Super Music Awards που και φέτος έχουν μεγάλο χορηγό τα Pringles είναι μια μουσική καινοτομία για τα κυπριακά δεδομένα που συνδυάζει μουσική, εντυπωσιακά live acts και απροσδόκητες στιγμές που δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία. Με αφορμή και τα 20χρόνια ιστορίας του SUPER FM θέλουμε να μετατρέψουμε τα φετινά SMA στο απόλυτο πάρτι. Ο καθένας μας μπορεί να γίνει κομμάτι αυτής της γιορτής της μουσικής. Αποφασίστε εσείς για το ποιοι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα βραβευτούν.

Για να ψηφίσετε μπείτε τώρα στο www.superfmradio.com/sma και επιλέξετε τους υποψήφιους καλλιτέχνες της προτίμησης σας σε 12 κατηγορίες. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας διεκδικείτε ένα σούπερ μουσικό ταξιδιωτικό πακέτο (αεροπορικά και διαμονή) για δύο άτομα στη Βιέννη μαζί με εισιτήρια για τη συναυλία του σούπερ σταρ Ed Sheeran που θα γίνει στις 7 Αυγούστου.



Η ηλεκτρονική ψηφοφορία ξεκίνησε στις 25 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι 20 Μαΐου 2018.

 

Χορηγός Βραβείου Album της Χρονιάς: FA Feel Fantastic

Χορηγός Βραβείου Young Idol: Volkswagen T-ROC… Born Confident

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για SUPER MUSIC AWARDS 2018 with Pringles θα δοθούν σύντομα. Για την ώρα εσύ ψηφίζεις και αποφασίζεις τους νικητές!

 



 

Κεντρική φωτογραφία: Στιγμιότυπο από τη διοργάνωση του 2018


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ