Κάπως έτσι διαλύονται οι βαλίτσες μας μετά από πτήση [ΒΙΝΤΕΟ]

Μπορεί να μην έχει τύχει σε όλους, αλλά όλοι έχουμε ακούσει ιστορίες για σπασμένες, διαλυμένες και κατακρεουργημένες βαλίτσες που πήραν οι ιδιοκτήτες τους μετά από πτήση.

 


Θυμάμαι όταν μια φίλη πριν μερικά χρόνια περίμενε στον ιμάντα για να παραλάβει τη βαλίτσα της, έπειτα από ταξίδι στη Σαντορίνη, βλέπει να περνάει από μπροστά της ένα διαλυμένο αντικείμενο, μισοκαμένο και τα πράγματά που είχε μέσα να είναι επίσης καμένα, κάποια τρύπια και άλλα κατεστραμμένα.

Η δικαιολογία της εταιρείας ήταν ότι μάλλον η βαλίτσα έπεσε από το τρόλεϊ μεταφοράς προς το αεροπλάνο και λόγο της τριβής με την καυτή άσφαλτο του αεροδρομίου πήρε φωτιά. Φυσικά και την αποζημίωσαν, ωστόσο το θέμα δεν είναι αυτό.

Παρόμοια κατάσταση βίωσε και μια δημοσιογράφος η οποία περίμενε να επιβιβαστεί στη πτήση της, όταν αποκαλύφθηκε μπροστά στα μάτια της η «βαρβαρότητα» απέναντι στις αποσκευές. Η υπάλληλος, η οποία ήταν υπεύθυνη για τη μεταφορά των αποσκευών από το αεροπλάνο στο ειδικό τρόλεϊ, πετούσε τις αποσκευές σαν τα σκουπίδια σε μια τσουλήθρα.

Οι σκηνές, σύμφωνα με τη Sun, απαθανατίστηκαν από δημοσιογράφο της εφημερίδας της Αυστραλίας The Courier-Mail, η οποία περίμενε για να επιβιβαστεί στην πτήση της Hawaiian Airlines για το Φοίνιξ των ΗΠΑ και είχε… απεριόριστη θέα στα δρώμενα, ανεβάζοντας στη συνέχεια το βίντεο στο twitter.

Η υπάλληλος, αντί να τοποθετήσει απαλά τις βαλίτσες πάνω στην τσουλήθρα, φαίνεται να τις πετάει – με αποτέλεσμα αυτές να αναπηδούν και να γλιστρούν με ταχύτητα. Οι αποσκευές δεν φαίνεται να παθαίνουν κάποια ζημιά, ωστόσο είναι άγνωστη η τύχη του περιεχομένου τους.
Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν ουκ ολίγες αντιδράσεις διαδικτυακά, με την αεροπορική εταιρεία να απαντά: «Λυπούμαστε πολύ γι’ αυτές τις εικόνες και εκτιμούμε το ότι τις φέρατε στο φως. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζονται οι συγκεκριμένες αποσκευές δεν είναι αποδεκτός και το αρμόδιο τμήμα του αεροδρομίου ερευνά την υπόθεση. Ευχαριστούμε».
Με πληροφορίες από Protagon


Σχετικα

Φτιάχτηκε από παιδιά το βίντεο που μας κάνει περήφανους

Έβαλαν όντως μαριχουάνα σε θυμιατήρι κάποια παπαδοπαίδια;

Η περιπλανώμενη καρέκλα στη Λεμεσό είναι ό,τι πιο σουρεάλ θα δεις σήμερα

Χθες όλοι θυμήθηκαν του Αγ. Βαλεντίνου, σήμερα πόσοι θα θυμηθούν τη μέρα κατά του παιδικού καρκίνου;

Αθάνατα «ελληνικά» καμάκια έκαναν ερωτικά comments σε κούκλα βιτρίνας

Οι τρεις viral εικόνες ως αποτέλεσμα του αγριεμένου Ζήνωνα