Μπήκαμε στο Twitter και διαβάσαμε όλα όσα γράφτηκαν για το #Σκοπιανό

Δεν ήταν εύκολο, δεν ήταν όμορφο, δεν ήταν καλό.

 


Article featured image
Article featured image

Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί να κάνει κάποιος μια τέτοια κίνηση, αφού αν είσαι λίγο υποψιασμένος θα ξέρεις ότι στα διάφορα trends που παίζουν στο Twitter όπως #Σκοπιανοτσολιαδες, #συμφωνια_προδοσια, #ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ_ΕΛΛΗΝΙΚΗ, #Σκοπιανο με τη λίστα να είναι ατελείωτη, αυτά που θα διαβάσεις θα είναι τουλάχιστον ακραία (πολύ ήπιος ο χαρακτηρισμός).

Ωστόσο από επαγγελματική διαστροφή και ανθρώπινη περιέργεια, σκεφτήκαμε να μπούμε στα διάφορα τρεντς και να προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια tweets δοσμένα με χιούμορ για τις εξελίξεις στο ζήτημα με την ονομασία των Σκοπίων.

Δεν ήταν εύκολο, καθόλου εύκολο. Στην πλειοψηφία τους τα περισσότερα tweets ήταν υβριστικά, ακραία εθνικιστικά, ρατσιστικά και πολλά άλλα που θα διαπιστώσετε αν κάνετε μια βόλτα στα social media αυτές τις ημέρες.

Στην παρούσα φάση δεν θα κρίνουμε εάν η απόφαση για το όνομα Βόρεια Μακεδονία και όλες οι αλλαγές που προβλέπει η συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών είναι ορθά, λάθος ή κακά, αυτό άλλωστε είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος, εάν και εφόσον εφαρμοστεί στην πράξη η συμφωνία.

Εμείς, αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να βρούμε μερικά χιουμοριστικά και ταυτόχρονα κριτικά tweets γιατί σε κάθε περίπτωση το ποτήρι μπορεί και πρέπει να είναι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.

 












ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ