Απίστευτο τι σκαρφίστηκαν για να παίρνουν λεφτά από ανυποψίαστους οδηγούς

Και εκεί που πιστεύαμε πως τα είδαμε όλα στους κυπριακούς δρόμους, τις τελευταίες μέρες, η νέα καλοστημένη παγίδα που εκτυλίσσεται στο νησί, μας πείθει πως ακόμα έχουμε πολλά να δούμε και άρα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 


Article featured image
Article featured image

Η Αστυνομία επανειλημμένα προειδοποίησε το τελευταίο διάστημα, ότι άγνωστα πρόσωπα πέφτουν στις ρόδες αυτοκινήτου εσκεμμένα, με στόχο να εξασφαλίσουν ασφαλιστικές αποζημιώσεις ή ακόμα και οικονομική βοήθεια από τους ίδιους τους οδηγούς.

Το Sigmalive εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο που απεικονίζει καρέ καρέ τον νέο τρόπο δράσης επιτήδειων στους δρόμους της Κύπρου, ανά το Παγκύπριο.

 

 

Όπως θα δείτε στο βίντεο, γυναίκα βάζει στο στόχαστρό της διπλοκάμπινο όχημα, δίπλα από ημιφορτηγό, του οποίου ο οδηγός εξήλθε για λίγα λεπτά.

Η γυναίκα πέφτει σκόπιμα στις ρόδες του ακινητοποιημένου αυτοκινήτου (01:05). Όταν ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος εισέρχεται στ’ αυτοκίνητό του (2:05), η γυναίκα με αστραπιαίες κινήσεις, απομακρύνεται έρποντας από τις ρόδες του οχήματος έτσι ώστε να μην τραυματιστεί.

Ο οδηγός εξέρχεται του οχήματος έντρομος και σπεύδει στη γυναίκα, που προσποιείται ότι έχει τραυματιστεί. Το ίδιο πράττουν άλλοι ανυποψίαστοι πολίτες, οι οποίοι μόνο και μόνο στη σκέψη ότι παρασύρθηκε πεζή τρέχουν για να παράσχουν όποια βοήθεια μπορούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έλεγε στους πολίτες που έσπευσαν προς βοήθεια ότι δεν απαιτείται να καλέσουν ασθενοφόρο, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι χρήματα, για να φροντίσει η ίδια για τη μετάβασή της σε Νοσοκομείο.

 

 

Οι οδηγοί καλούνται από την Αστυνομία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον νέο τρόπο δράσης των επιτηδείων και, αν διαπιστώσουν οτιδήποτε ύποπτο, να ενημερώσουν άμεσα τις αρμόδιες αρχές. Μάλιστα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, οδηγός αναγκάστηκε να δώσει 200 ευρώ στη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία προσποιήθηκε ότι παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.


Πηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ