Ο θεούλης Τραμπ έστησε τη θεία Ελισάβετ, που τον περίμενε για τσάι

Επί 15 λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αυτής Μεγαλειότης, η Βασίλισσα της Αγγλίας, περίμενε τον Τραμπ κάτω από μια τέντα.

 


Article featured image
Article featured image

Η 92χρονη Ελίζαμπεθ Β, με παλτό, καπέλο και γάντια, στεκόταν κάτω από μια λευκή τέντα στο κάστρο του Ουίνσδορ και κοίταζε μάλιστα το ρολόι της γιατί κάποιος την είχε στήσει.

Ο εκνευρισμός της Βασίλισσας αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο βίντεο που τη δείχνει ακριβώς να κοιτά δύο φορές το ρολόι της.

 


 

Κι αυτό δεν ήταν το μόνο πράγμα που ενόχλησε τους Βρετανούς κατά τη χθεσινή συνάντηση Τραμπ-Ελισάβετ για τσάι. Όταν τελικά ο πρόεδρος έφτασε δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο που θέλει τους επίσημους καλεσμένους της Βασίλισσας να κάνουν ελαφριά υπόκλιση και αρκέστηκε σε μια χειραψία. Ψιλά γράμματα θα σκεφτεί κανείς, αλλά για τους Βρετανούς κάτι τέτοιοι θεωρείται ένδειξη απρέπειας.

 

 

Η συνέχεια είχε μια ακόμη αμήχανη στιγμή καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος εκλήθη να συνοδεύσει την Βασίλισσα στην επιθεώρηση φρουράς. Η στιγμή που της γυρνά την πλάτη και αρχίζει να περπατά χωρίς να την περιμένει προκάλεσε ίσως και τα περισσότερα σχόλια στα social media.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ