Πείσαμε 6 «μιτσιούς» να παίξουν μπάλα σε χωμάτινο γήπεδο [ΒΙΝΤΕΟ]

Παρόλο που ήταν πρωί, εντούτοις ο ήλιος έκαιγε -κίτρινος συναγερμός έλεγαν τα δελτία καιρού. Δεν πτοηθήκαμε όμως. Πήραμε παγωμένα νερά από το περίπτερο, δυο μπάλες ποδοσφαίρου και φτάσαμε στο γήπεδο σχεδόν την ίδια ώρα με τα παιδιά από το Κίτι.

 


Article featured image
Article featured image

Από τους 7 ήρθαν οι 6 τελικά αλλά αυτό δεν είχε καμιά απολύτως σημασία.

«Λοιπόν, θα παίξουμε μπάλα», είπαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου, και αρχικά φάνηκε πως κανείς δεν πίστεψε ότι όντως θα παίζαμε μπάλα σε χωμάτινο γήπεδο.

Όταν είσαι 20κάτι και έχεις συνηθίσει να παίζεις σε γήπεδα-χαλί, σου φαίνεται αδιανόητο να επιστρέφεις στο χώμα. Από την άλλη, όμως, ίσως είναι ευκαιρία να θυμηθείς από πού ξεκίνησες. Όλοι δεν ξεκινήσαμε από ένα χωράφι στη γειτονιά μας; Το ίδιο και οι 7 της Εθνικής Κιτίου, της ομάδας που πριν μερικές βδομάδες κατέκτησε το πρώτο τουρνουά φούτσαλ «Neymar Jr's Five», που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία η Red Bull [μάθε περισσότερα ΕΔΩ].

 

 

Τα παιδιά από το Κίτι, της επαρχίας Λάρνακας, από σήμερα, Τετάρτη 18 Ιουλίου, βρίσκονται στη Βραζιλία, εκπροσωπώντας την Κύπρο στα τελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν ομάδες από ολόκληρο τον κόσμο.

Η CITY που ως Χορηγός Επικοινωνίας ακολούθησε τόσο τους ίδιους όσο και τους διοργανωτές σε όλο αυτό το ταξίδι, αφού έθεσε καμιά 10ριά ερωτήματα στους μεγάλους νικητές, κάποια από τα οποία πολύ «καυτά» και αφού τους έπεισε να παίξουν τελικά μπάλα στο χώμα (σιγά που θα μας ξέφευγαν), τους ευχήθηκε να φέρουν πίσω στην Κύπρο την κούπα!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ