«Η Νέα Δυναμική της επαρχίας Αμμοχώστου» στη Σημερινή της Κυριακής

Με ένα δωρεάν έγχρωμο ένθετο δεκαέξι σελίδων αφιερωμένο στην επαρχία Αμμοχώστου κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή (26/8), η Εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής.

 


Article featured image
Article featured image

Photo Credits: @kalianiotis.vasilis 

 

Στο ένθετο φιλοξενούνται οι σημαντικότερες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη θεαματική πρόοδο που έχει καταγραφεί τα τελευταία χρόνια σε τουριστικό, οικονομικό, εμπορικό και κοινωνικό επίπεδο. Επίσης, αναφορά γίνεται στα μεγαλεπήβολα έργα υποδομής που έχουν διαμορφώσει το μέλλον της ελεύθερης Αμμοχώστου, όπως οι μαρίνες Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου, το γήπεδο γκολφ και η ανάπλαση του αλιευτικού καταφυγίου του Ποταμού Λιοπετρίου.

Στην έκδοση φιλοξενείται, επίσης, συνέντευξη του Αντιπροέδρου του ΚΟΤ, Κώστα Κουμή, ο οποίος, ως ένας άνθρωπος με καταγωγή την ελεύθερη Αμμόχωστο, επεξηγεί τα τρέχοντα αποτελέσματα του τουρισμού στη χώρα μας, κάνοντας παράλληλα αξιοπρόσεκτες αναφορές στην Εθνική Στρατηγική Τουρισμού σε σχέση με τα τουριστικά θέρετρα του Πρωταρά και της Αγίας Νάπας.

Μη χάσετε την ερχόμενη Κυριακή το ένθετο «Η Νέα Δυναμική της επαρχίας Αμμοχώστου» δωρεάν μαζί με την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής.

 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ