Κάτι εξαιρετικό θα συμβεί απόψε στον Πρωταρά, κάτω από την αυγουστιάτικη Πανσέληνο [χάρτης]

Τι να λέμε για την Πανσέληνο του Αυγούστου, την ίσως ομορφότερη του χρόνου!

 


Ολόκληρος ο παραλιακός πεζόδρομος του Πρωταρά θα γεμίσει μουσικούς και μουσικές, χάρη στο MoonWalk. Την εξαιρετική αυτή εκδήλωση που συνδυάζει τη μουσική με τη θάλασσα και την πανσέληνο!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, 26 Αυγούστου, στις 20.00, ο παραλιακός πεζόδρομος του Πρωταρά θα «μεταμορφωθεί» για άλλη μια χρονιά σε ένα συναρπαστικό «μουσικό μετρό» υπό το φεγγαρόφως της πανσελήνου.

Υπό τον ήχο μουσικών σχημάτων, σκορπισμένων σε διαφορετικά πόστα κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου της Περνέρα και του Πρωταρά, ξεκινώντας από το Ξενοδοχείο ΤΕΤΥΚ στη θαλάσσια περιοχή της Περνέρας και καταλήγοντας στο ύψος των Τουριστικών Μονάδων «Yianna Marie», κάτω από το φως της Πανσελήνου, θα στηθεί ένα γραμμικό πάρτι, δίνοντάς μας την ευκαιρία να βολτάρουμε και να ακούσουμε 19 διαφορετικές μουσικές επιλογές από 50 και πλέον μουσικούς!

Η εκδήλωση κορυφώνεται με μία μεγάλη συναυλία από τους Imam Baildi.

Στον χώρο της συναυλίας θα πωλούνται μπύρες, νερά και αναψυκτικά από την Νεολαία Παραλιμνίου.Οι σκηνές και οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε, αλλά και ο Χάρτης με τα σημεία στα οποία θα βρίσκονται τα μουσικά σχήματα:

 


Σχετικα

Η απάντηση λεσβίας σερβιτόρας σε ομοφοβικό πελάτη

Ασυνήθιστο κρανίο σε Μουσείο στο Μεξικό

«Δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί δεν είστε ομοφυλόφιλος»

«Τα queer άτομα μπορούν να έχουν ετεροφυλοφιλική σχέση»

Μάθε πού στη Λευκωσία ανοίγει το ιστορικό RIO Cinema

Πέτυχε «ball boy» στο μάτι ο Τσιτσιπάς