Πώς αλλιώς θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μια πεταλούδα, ένα κραγιόν και μια μπίρα;

4 αθώα -φαινομενικά- αντικείμενα που μετατράπηκαν σε… kinky sex toys!

 


Article featured image
Article featured image

Από το σύνθημα «φαντασία στην εξουσία» έως το στίχο «βάλε φαντασία», ένα sex toy δρόμος.

Αν το καλοσκεφτείς το σεξ είναι ένα παιχνίδι εξουσίας και επιβολής και αντίστοιχα η κάθε μορφή εξουσίας είναι σαν το σεξ, αν είναι πετυχημένη την απολαμβάνεις και περνάς καλά, αν όχι πληρώνεις τα μνημόνια.

Ελλείψει φαντασίας στην εξουσία, χρόνια τώρα, εξακολουθούμε να πληρώνουμε τα σπασμένα, ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει και στο σεξ, καθώς εκεί υπάρχει μπόλικη φαντασία σε όλα τα επίπεδα. Ανάγκη που προέκυψε κυρίως από την δυστοκία στην εξεύρεση ερωτικού συντρόφου.

Γιατί όσο παράξενο και περίεργο εάν ακούγεται, σήμερα το να κάνεις σεξ και δη καλό, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Εξ ου και τα απανταχού sex shop –online και παραδοσιακά- βιώνουν μια δεύτερη άνθιση με τη ζήτηση να εμφανίζεται άκρως αυξημένη και φυσικά την προσφορά και την γκάμα, άκρως διευρυμένη.

Με βασικό προσανατολισμό την αυτοϊκανοποίηση, τα περισσότερα sex toys επιδιώκουν την όσο πιο ρεαλιστική απόδοση σεξουαλική ηδονής στον χρήστη τους, απουσία συντρόφου και το καταφέρνουν μια χαρά.

Και επειδή δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου έρθει η όρεξη και η ανάγκη για λίγη χαρά, οι «ειδικοί» δημιούργησαν σεξουαλικά βοηθήματα σε σχήματα, χρώματα και είδη κοινής χρήσης, για να μην κινήσεις υποψίες αν σε πιάσουν επ’ αυτοφώρω.  



 

Μια πεταλούδα που φέρνει την άνοιξη



Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

 

Γλυκιά πεταλούδα για κλειτοριδική διέγερση ελεγχόμενη από το smartphone σας! Με δυο λειτουργίες: χειροκίνητη με 10 προγράμματα δόνησης και smartphone που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε, ελέγχετε και ρυθμίζετε τις δονήσεις της πεταλούδας μέσω της ειδικής REALOV εφαρμογής για κινητά Android ή iPhone. 

Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου με 2 ώρες φόρτισης και 4 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας. Περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης κατεβάσματος της εφαρμογής από Google Play ή App Store.

 

 



Καθρέφτη, καθρεφτάκi μου 

 



Vibrating Remote Intimate Teaser



Το Inspire είναι μια μοναδική συσκευή μασάζ για τη διέγερση της κλειτορίδας που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει και να αυξήσει τη ροή του αίματος στην ευαίσθητη περιοχή. Αποτελείται από μια δονούμενη καμπύλη επιφάνεια και ένα διακριτικό τηλεχειριστήριο που είναι έξυπνα μεταμφιεσμένο για να μοιάζει με καθρεφτάκι μακιγιάζ. Η αδιάβροχη συσκευή είναι εργονομικά καμπυλωτή και φωλιάζει διακριτικά μέσα στο εσώρουχό σας. 

 

 

 

Ντύσου πρόχειρα και... βάλε το κραγιόν σου 



Pipedream - Metallic - Lipstick Vibe - Red

Δονητάκι τόσο στυλάτο και διακριτικό που κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει τι μυστικό κρύβει! Με αθόρυβες ρυθμιζόμενες δονήσεις. 

 





Πιάσε μια μπίρα (τσακρίν)





Fleshlight – O’Doyle’s Stout

Για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν την αγαπημένη τους μπύρα, τώρα η Fleshlight δημιούργησε για εσάς την απόλυτη κάλυψη-απόκρυψη! Η αγαπημένη σας Fleshlight Superskin σόλο εμπειρία, κρυμμένη καλά σε ένα διακριτικό κουτί μπύρας! Μήκος: 20 εκ, διαμετρος: 6.5εκ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ