Γιορτάζει η μεγαλύτερη κυπριακή ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού

Το Foody γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι μόλις τρία χρόνια στη ζωή μας, αλλά μοιάζει να είναι εδώ πολύ περισσότερο.

Το Foody, η μεγαλύτερη κυπριακή ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού και ποτού, γιορτάζει τα 3α του γενέθλια τον Σεπτέμβριο του 2018.

Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια μεγάλωσε αρκετά γρήγορα, προσφέροντας όλο και περισσότερες επιλογές στους Κύπριους… καλοφαγάδες.

Στο πλαίσιο των γενεθλίων του Foody θυμόμαστε τους τρεις σημαντικότερους λόγους που μας έκαναν να το αγαπήσουμε!

 

 

Ο πιο εύκολος τρόπος παραγγελίας φαγητού

Το Foody είναι πραγματικά ο πιο εύκολος τρόπος για να παραγγείλουμε φαγητό ή καφέ στην Κύπρο.

Από τη στιγμή της καταχώρησης της παραγγελίας μέσω του Foody, η παραγγελία αποστέλλεται και εκτυπώνεται άμεσα στο εστιατόριο, με τον πελάτη να λαμβάνει μήνυμα SMS για την αποδοχή της παραγγελία του, όπως επίσης και το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα είναι έτοιμη (είτε για παραλαβή μέσω take-away, είτε μέσω delivery).

 

Περισσότερα από 500 εστιατόρια στην τσέπη μας

Το Foody συνεργάζεται με πέραν των 500 σημείων πώλησης φαγητού παγκυπρίως, με τον κάθε χρήστη να μπορεί να έχει ουσιαστικά εκατοντάδες μενού... στην τσέπη του.

Με την καταχώρηση του ταχυδρομικού κώδικα, εμφανίζονται μόνο τα εστιατόρια τα οποία παραδίδουν στη συγκεκριμένη περιοχή, έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται εύκολα η επιλογή του σημείου παραγγελίας, όπως ασφαλώς και η καταχώρησή της.

 

Online πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Με τα περισσότερα εστιατόρια που συνεργάζονται με το Foody να επιτρέπουν την online πληρωμή της παραγγελίας, άλλος ένας… βραχνάς της διαδικασίας της παραγγελίας φαγητού εξαλείφθηκε.

Η πληρωμή μπορεί να γίνεται αυτόματα με την αποστολή της παραγγελίας, χωρίς να χρειάζεται η αναζήτηση χρημάτων για την πληρωμή του ντελιβερά στην άφιξη της παραγγελίας.

Χρόνια πολλά στο foody.com.cy, τον πιο εύκολο τρόπο παραγγελίας φαγητού και ποτού στην Κύπρο!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ