Κάπως έτσι προετοιμάστηκαν οι χούλιγκαν οπαδοί του Τσιτσιπά για το σημερινό ματς

Μπήκαμε στη σελίδα τους και διαβάσαμε το εγχειρίδιο του σωστού χούλιγκαν του τένις.   

 


Article featured image
Article featured image

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατάφερε με την εκπληκτική πορεία του έως σήμερα, να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του με χιλιάδες κόσμου να περιμένουν την επόμενή του νίκη, μέχρι και την κατάκτηση του τελικού στο Αυστραλιανό Open.

Πλέον, όλοι σε Ελλάδα και Κύπρο, βλέπουμε τένις και στηρίζουμε φανατικά τον Στέφανο Τσιτσιπά, τόσο φανατικά που μέχρι και οπαδική σελίδα βρήκαμε στο Facebook με την ονομασία «Τσιτσιπάς Χούλιγκανς», στην οποία υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες προς όλους τους οπαδούς για το πώς θα κινηθούν και θα αντιδράσουν φτάνοντας στο γήπεδο όπου θα αγωνιστεί σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Ραφαέλ Ναδάλ στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Open.

Οι οδηγίες είναι σαφείς και ξεκάθαρες: ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΒΛΟΥΡΝΗ. ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 23.00. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΡΑΚΕΤΕΣ. ΤΙΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΒΗ ΤΗΣ ΡΑΚΕΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΠ ΝΕΞΤ ΤΖΕΝ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ή Ο ΤΖΟΝΙ ΣΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΒΛΟΥΡΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ Ή ΣΤΗ ΛΥΩΝ, ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ, ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΣΚΑΜΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΝΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΗΤ ΣΑΜΠΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΝΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΙΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΣΕΤ. ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ITF MAFIA ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΟΥΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΑΛΛΑΝΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ, ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΜΠΟΛ ΜΠΟΙΖ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΜΕ ΦΟΣΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΒΛΟΥΡΝΗ ΑΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΡΩΠΟ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΝΑΔΑΛ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΕΠΟΠΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

 



Το καλύτερο κομμάτι, ωστόσο, βρίσκεται στα σχόλια κάτω από την πιο πάνω ανάρτηση, ενώ προχωρώντας λίγο πιο κάτω στη σελίδα θα βρείτε περισσότερες αναρτήσεις που θα σας κάνουν να κλάψετε από το γέλιο, αφού ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται μόνο για χιούμορ και τρολάρισμα. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ