«Ο Ζούκερμπεργκ μού σέρβιρε κρύο κατσίκι που σκότωσε με λέιζερ», λέει ο CEO του Twitter

Να έχεις μετατρέψει τον κόσμο σε μια δικτυωμένη δυστοπία και με τα κέρδη να μαχαιρώνεις κατσίκες όπως ο προπροπροπροπροπάππους σου.

 


Article featured image
Article featured image

Το ελληνικό Luben παρουσιάζει μια αρκετά αλλόκοτη ιστορία, όπου ο CEO του Twitter, Jack Dorsey, μοιράστηκε με την ανθρωπότητα την αρκετά αλλόκοτη εμπειρία από ένα γεύμα με τον ισχυρό άνδρα του Facebook, Mark Zuckerberg.

Ο Zuckerberg πέρασε μία χρονιά στην οποία «έτρωγε μόνο ό,τι σκότωνε ο ίδιος», όπως όλα δείχνουν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με μια πρόσφατη συνέντευξη του Dorsey στο γνωστό περιοδικό Rolling Stone, η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή από το γεύμα με τον Zuckerberg ήταν όταν ο δεύτερος του σέρβιρε μια κατσίκα για δείπνο, την οποία ο ιδρυτής του Facebook είχε σκοτώσει ο ίδιος, με ένα όπλο λέιζερ.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι σύμφωνα με τη διευκρίνιση του Dorsey, ο Zuckerberg δεν σκότωσε την κατσίκα μπροστά του, αλλά «τη σκότωσε πριν» το γεύμα. Όπως είπε ο ίδιος:

«Μου έκανε κατσίκα για βραδινό. Τη σκότωσε ο ίδιος.

Φαντάζομαι πως τη σκοτώνει. Τη σκοτώνει με ένα όπλο λέιζερ και μετά με μαχαίρι. Μετά τη στέλνουν στο χασάπη».

Επίσης, ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι η κατσίκα ήταν κρύα, κάτι που δημιουργεί την περίεργη εκείνη κατάσταση που κάποιος έχει όπλα λέιζερ αλλά όχι έναν φούρνο μικροκυμάτων. Πάντως, ο Dorsey κατάφερε να την αγνοήσει και «απλά έφαγε τη σαλάτα του», σύμφωνα με τον ίδιο.

Πάντως, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, μετά από παραίνεση του Rolling Stone, ο Dorsey ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα όπλο εξουδετέρωσης, όχι όπλο λέιζερ:

«Δεν ξέρω. Ένα όπλο εξουδετέρωσης. Την ακινητοποιούν και μετά τη μαχαίρωσε. Μετά τη στέλνουν στο χασάπη».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ