Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και ποιοι ολισθηροί.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Αστυνομίας Κύπρου, η οποία εκδόθηκε το πρωί του Σαββάτου, στις 9:19, λόγω των καιρικών συνθηκών η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:

Στην επαρχία Πάφου, κλειστοί για την τροχαία κίνηση είναι οι δρόμοι Κελοκεδάρων – Νατάς, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ζυριπιλλή και Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού. Το γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού εξακολουθεί να είναι κλειστό.

Ανοικτός αλλά ολισθηρός λόγω παγετού είναι ο δρόμος  Προδρόμου- Τροόδους.

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.Στη φωτογραφία η πανέμορφη κοιλάδα του Ποταμού Ξερού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ