Ο ελληνικής καταγωγής Alessandro Nicolas είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision

Μένει μόνο το ΡΙΚ να αποφασίσει το τραγούδι που θα φέρει τη νίκη στην Κύπρο.

Article featured image
Article featured image


Εδώ και μερικές μέρες διάφορες σελίδες που ασχολούνται εκτενώς με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, γράφουν για τον 23χρονο Sandro Nicolas, ο οποίος φαίνεται πως θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision 2020, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ο 23χρονος ομογενής, με καταγωγή από την Ελλάδα από τη μητέρα του, είναι αρκετά δημοφιλής στην Γερμανία, καθώς το 2018 η συμμετοχή του στο The Voice of Germany τον έκανε πολύ αγαπητό στο εγχώριο κοινό, φθάνοντας μέχρι τον ημιτελικό.



Και μπορεί το ΡΙΚ να μην έχει προβεί ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως η θέση του Nicolas έχει κλειδώσει με τα πέντε υποψήφια κομμάτια που θα τεθούν προς επιλογή στην κριτική επιτροπή του ΡΙΚ, να έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Sandro Nicolas γεννήθηκε στο Heinsberg της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Από πολύ νωρίς άρχισε μαθήματα drums και κιθάρας ενώ στα 15 του ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια.



Ο Sandro Nicolas θα ερμηνεύσει –σύμφωνα με πληροφορίες- συνολικά πέντε τραγούδια και η κριτική επιτροπή του ΡΙΚ θα αποφασίζει το κατάλληλο που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο το Μάιο στο Ρότερνταμ.



Οι τίτλοι των πέντε υποψήφιων τραγουδιών που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι οι εξής:

  1. Μucho Calor (λάτιν τραγούδι)
  2. Can't Look Away(pop τραγούδι)
  3. Never let you down(tempo τραγούδι)
  4. My getta away (μπαλάντα)
  5. Falling into pieces(up-tempo τραγούδι)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ