Γαμπρός βλέπει πρώτη φορά τη νύφη στην εκκλησία και του έρχεται κεραμίδα

Δεν μπορούσε να κρύψει την έντονη απογοήτευσή του.

 


Article featured image
Article featured image

Υπάρχει ένα ριάλιτι που λέγεται «Γάμος με την πρώτη ματιά», που προβάλλεται στην Αυστραλία με τους συμμετέχοντες να ψάχνουν το ιδανικό ταίρι το οποίο θα παντρευτούν. Το twist στην υπόθεση είναι ότι το ζευγάρι βλέπει για πρώτη φορά ο ένας τον άλλο στην εκκλησία και αυτό είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται.

Ιδανικός γαμπρός για την Jo, κρίθηκε ο Sean, ο οποίος με το που την είδε στην εκκλησία δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του την οποία εξέφρασε και με λόγια. Ο ίδιος αργότερα εξήγησε πως βρισκόταν σε δύσκολη θέση επειδή είχε έναν δύσκολο χωρισμό, που ήταν άλλωστε και η αιτία να πάρει μέρος στην εκπομπή εξ ου και αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.

Από την άλλη η Jo δήλωσε: «Οι προσδοκίες μου ικανοποιήθηκαν και με το παραπάνω. Από εδώ ως την αιωνιότητα. Ήταν μεγάλη επιτυχία. Τζάκποτ! Είναι σαν να έχω κερδίσει το λόττο! Οι ειδικοί έπεσαν μέσα, είναι ο ιδανικός για μένα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος».

Έκτοτε πήγαν μαζί ταξίδι του μέλιτος -που ήταν τελείως άβολο- και χώρισαν πριν περάσει ένα καν επεισόδιο. Το θαύμα της αγάπης. 

 



 

Με πληροφορίες από mikropragmata.lifo.gr 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ