Σεξομολογήσεις #541: «Συχνά φλερτάρω με άντρες αρκετά νεαρότερούς μου»

Μια γυναίκα κοντά στα 50, παντρεμένη, που κολακεύεται από το φλερτ των αντρών, ενίοτε των πιο νεαρών από αυτήν, με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό στον φούρνο που δουλεύει αποφασίζει να αποταθεί στην Tipster για βοήθεια.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Διανύω την 4η δεκαετία μου (κοντεύω την 5η βασικά) και εργάζομαι σε φούρνο στην επαρχία Λάρνακας. Είμαι παντρεμένη και γενικά έχω μια κανονική, ψιλοαδιάφορη ζωή. Ψιλοαδιάφορη είναι επίσης και η σεξουαλική ζωή μου. Παρόλα αυτά, πολύ συχνά δέχομαι φλερτ από άντρες, ακόμα και από αρκετά νεότερούς μου. Δεν θα σου κρύψω ότι αυτό με κολακεύει, αλλά και ότι ενίοτε το επιδιώκω κιόλας, αφού κι εγώ προσέχω αρκετά την εμφάνισή μου. Πού θέλω να καταλήξω; Τελευταία είχα προσέξει ότι ένας πελάτης (τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερός μου), εκτός του ότι ερχόταν τουλάχιστον δυο φορές τη μέρα στον φούρνο, παράλληλα προσπαθούσε να με προσεγγίσει, είτε με απορίες είτε για βοήθεια, είτε ερχόταν πάντα στο ταμείο που ήμουν εγώ. Το φλερτ του είναι διακριτικό, ο ίδιος πολύ ευγενικός και το χαμόγελό του όλα τα λεφτά. Έκανα το λάθος και το έστειλα sms (έμαθα το τηλ του από τη bonus card), χωρίς όμως να του προδώσω την ταυτότητά μου και έκτοτε ανταλλάξαμε καμιά 10ριά spicy μηνύματα. Tipster μου, προβληματίζομαι πολύ αν πρέπει να το συνεχίσω ή αν αυτό που κάνω είναι μεγάλη βλακεία. Θα με βοηθήσεις, σωστά;

Επήες τζαι επέμβηκες στα προσωπικά του δεδομένα; Α μανούλλα μου! Ετοιμάστου για ξιτιμασιά και να απεύχεσαι καταγγελία. Μα τι πήγες κι έκανες βρε άτιμη; Είδες το τταζέτικο τζαι εμούνταρες! Αλλά, πρόσεχε κοκόνα να μεν σε μουντάρει τζείνος σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Ευτυχώς που σηκώνει την ανταλλαγή spicy μηνυμάτων και δεν σου έκαμε πρόβλημα ως τωρά. Πάντως, δεν καλοβλέπω την όλη φάση. Πού πας παντρεμένη, γυρεύοντας; Πρόσεξε να μην πάθεις κανέναν χαττάν. BTW… Είπες του ότι είσαι παντρεμένη οξά το αποφεύγεις κανονικά; Τούτα τα διπλά ταμπλό, εμένα δεν μου αρέσκουν. Να σε βοηθήσω θέλεις, αλλά, όχι όπως εσύ το ζητάς. Θα σε βοηθήσω να δεις των ωμή πραγματικότητα και να ξυπνήσεις από το ερωτικό σου συννεφάκι. Θέλω να κάνεις την επόμενή σου κίνηση με σύνεση και όχι δίψα σεξουαλική. Πρώτα βγες από τοn γάμο κι ύστερα να γυρεύεις να γευτείς νέα περιπέτεια. Δεν είναι δίκαιο αυτό που κάνεις, ούτε για τον άντρα σου, ούτε για τον νεαρό, ούτε και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Λίγη ηθική… δεν βλάπτει.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ