Η αφιλτράριστη αλήθεια μίας Influencer

Ανέβασε φωτογραφίες με το δέρμα της χωρίς επεξεργασία και αποθεώθηκε.

Article featured image
Article featured image

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι άνθρωποι των social media με επίδραση, γυρίζουν την πλάτη στους στενούς και ασφυκτικούς κανόνες ομορφιάς που επικρατούν, σε μία προσπάθεια να δώσουν έμφαση και να αναδείξουν την φυσική ομορφιά.

Η Sasha Pallari ξεκίνησε την καμπάνια #FilterDrop τον Ιούλιο, όταν άρχισε να αμφισβητεί τα post που περιείχαν φίλτρα. «Μόνο εγώ πιστεύω ότι είναι γελοίο;», ανέφερε σε Story της. Τα social media της είναι γεμάτα με selfies του φυσικού της δέρματος, με πόρους, σημάδια και όλα.

Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα τέλεια δέρματα, μεγάλα μάτια και χείλη που δημιουργούν τα φίλτρα που χρησιμοποιούν τόσες Instagrammers. Μάλιστα, κάνει όλο και περισσότερα άτομα να επιλέγουν botox, fillers και άλλες αισθητικές παρεμβάσεις για να μοιάσουν σε αυτές.

Η καμπάνια #FilterDrop, που ξεκίνησε ως κίνημα για να ενθαρρύνει τους χρήστες να ποστάρουν filter-free φωτογραφίες με το ίδιο hashtag.

Από τότε, πολλές influencers άρχισαν να ποζάρουν πιο φυσικά, μειώνοντας τα φίλτρα για να φανεί το φυσικό τους δέρμα. «Τα φίλτρα μας κάνουν να μοιάζουμε πιο όμορφες και να νιώθουμε υπέροχα. Μάλιστα, ήμασταν εξαρτημένες. Αλλά φτάνει», αναφέρει η ίδια.

Η Sasha Pallari έχει 32,1 χιλιάδες followers που την αποθεώνουν για την απόφασή της να δείχνει την πραγματικότητα και την φυσικότητά της, που φυσικά την κάνει και πιο όμορφη και ξεχωριστή, προσπαθώντας να επηρεάσει όλο και περισσότερους χρήστες.


Με πληροφορίες από bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ