4+1 fun facts που δε γνώριζες για την ΚΕΑΝΙΤΑ!

Το 1981, ένα μικρό κοριτσάκι γεμάτο αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, η ΚΕΑΝΙΤΑ, έμελλε να μας αλλάξει την οποιαδήποτε προτίμησή μας στην κατανάλωση χυμών. Έχει μείνει στην ιστορία όχι μόνο για την ακαταμάχητη γεύση της αλλά και για το τραγούδι που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Article featured image
Article featured image

Με το πιο cool και διαχρονικό brand της Κύπρου λοιπόν να γιορτάζει τα 40χρονα του, υπάρχει μια σειρά από fun facts που είμαστε σίγουροι ότι θα σε αφήσουν άφωνο για την ΚΕΑΝΙΤΑ! Πάμε να τα δούμε…

Logo.png


Fun Fact #1

Η ΚΕΑΝ ανέθεσε τα σχέδια για την πρώτη συσκευασία TetraPak, το 1981, στον γραφίστα Βαλεντίνο Ιωσήφ, ο οποίος σχεδίασε και την πρώτη ΚΕΑΝΙΤΑ. Τα πρώτα σχέδια για το φρουτοποτό έγιναν σύμφωνα με τις τότε προδιαγραφές της εκτύπωσης στο ειδικό χαρτονάκι Tetra, που σαν μέθοδος ήταν περιορισμένη σε πλακάτα/flat χρώματα και απλουστευμένα σχέδια χωρίς φωτοσκίαση. Από το 1981 μέχρι σήμερα, η φιγούρα της ΚΕΑΝΙΤΑ έχει διαφοροποιηθεί 5 φορές.

κεανιτα_πρώτες_συσκευασίες.jpg
Η πρώτη συσκευασία της ΚΕΑΝΙΤΑ

keanita_fugures.jpg
Όλες οι φιγούρες της ΚΕΑΝΙΤΑ


Fun Fact #2

Οι διαφημίσεις της ΚΕΑΝΙΤΑ γυρίζονταν στην Κύπρο και στη συνέχεια στο Λονδίνο για τη μουσική και το τελείωμα. Το 1990 έγινε το πρώτο καρτούν στην Ελλάδα με το τραγούδι που όλοι ξέρουμε σήμερα, «Ζήτα ΚΕΑΝΙΤΑ, Κάθε Φορά», το οποίο χιλιοτραγουδήθηκε από μικρούς και έμεινε ανεξίτηλο στη μνήμη πολλών ενηλίκων.


Δείτε εδώ όλες τις διαφημίσεις της ΚΕΑΝΙΤΑ: https://keanita.com.cy/about/our-history/


Fun Fact #3

Το KEANITA Kids Club ιδρύθηκε το 2005 και αποτελεί το μεγαλύτερο οργανωμένο παιδικό club στην Κύπρο, με περισσότερα από 17 χιλιάδες μέλη, το οποίο προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών. Η ΚΕΑΝΙΤΑ ενδυναμώνει τη σχέση της με τα παιδιά που είναι μέλη μέσω τακτικής επικοινωνίας και διοργάνωσης ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

03 ΙΟΥΝ18_1473 KEAN Birthday.jpg
Φωτογραφίες από το πάρτι της ΚΕΑΝΙΤΑ και από δραστηριότητες που ετοιμάζει για τα μέλη της

03 ΙΟΥΝ18_1301 KEAN Birthday.jpg

JUBILEE-CAMP-2010.jpg

Καρναβάλια-με-ΚΕΑΝΙΤΑ-1.jpg
Καρναβάλια με ΚΕΑΝΙΤΑ



Fun Fact #4

Η ΚΕΑΝΙΤΑ έχει αναπτύξει τη δική της φιλοσοφία που αντικατοπτρίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες, οι οποίοι επικεντρώνονται στην προσφορά γνώσης και εκπαίδευσης μέσα από ευχάριστες και ευφάνταστες δράσεις:


1. Η ΚΕΑΝΙΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ: Εδώ και 18 χρόνια, η ΚΕΑΝΙΤΑ βρίσκεται δίπλα στα παιδιά με στόχο την ευαισθητοποίησή τους πάνω σε διάφορα περιβαλλοντικά θέματα.

6-4.png



2. ΚΕΑΝΙΤΑ Υγεία και Διατροφή: Μέσα από σεμινάρια, χορηγίες και εκδηλώσεις η ΚΕΑΝΙΤΑ προωθεί έναν δραστήριο τρόπο ζωής και την υγιεινή διατροφή.

1-8.png



3. ΚΕΑΝΙΤΑ Ζεστές Αγκαλιές: Η ΚΕΑΝΙΤΑ ενθαρρύνει τα παιδιά να προσφέρουν στην κοινωνία και σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

6-5.png



IMG_1809.PNG

EΚΣΤΡΑΤΕΙΑ-ΣΥΛΛΟΓΗΣ-ΔΩΡΩΝ-για-άπορα-παιδιάΧριστούγεννα-2015.jpg
Εκστρατρία συλλογής δώρων για άπορα παιδιά, Χριστούγεννα 2015

Διαγωνισμός-Δεντρο-μου-Δεντράκι-μου-σε-συνεργασία-με-την-TetraPak-και-το-Υπουργέιο-Παιδείας.jpg
Διαγωνισμός Δέντρο μου Δεντράκι μου, σε συνεργασία με την TetraPak και το Υπουργείο Παιδείας



Fun Fact #5

Τόσα χρόνια, η ΚΕΑΝΙΤΑ έχει συνηθίσει τα παιδιά με διαγωνισμούς και παιχνίδια. Βέβαια, με το brand να σβήνει τα 40χρόνα του, τρέχει τον πιο cool διαδικτυακό παιχνίδι όπου μπορούν να παίξουν μικροί και μεγάλοι ΚΕΑΝΙΤΟ-fans και να κερδίσουν WOW δώρα!

Λάβε και εσύ μέρος στον διαγωνισμό, ο οποίος είναι διαθέσιμος μέσω της ιστοσελίδας keanitataptap.com.cy. Κάθε εβδομάδα και για τις επόμενες 4 εβδομάδες, οι πρώτοι δέκα που θα σκοράρουν τους περισσότερούς πόντους, θα κερδίσουν μοναδικά δώρα. Την πέμπτη εβδομάδα, όλοι όσοι έλαβαν μέρος καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα μπουν σε κλήρωση και ένας υπερτυχερός θα κερδίσει το απόλυτο δώρο: μια ειδικά σχεδιασμένη μηχανή παιχνιδιών arcade ΚΕΑΝΙΤΑ!

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 30 Ιουνίου έως τις 3 Αυγούστου.


KEANITA TAP TAP_2.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ