Μεράκλωσε με Αργυρό στη μέση του δρόμου, έριξε το αμάξι σε δέντρο και πέταξε και μερικές καρέκλες

Ιδιαίτερα ευδιάθετη ήταν μια νεαρή γυναίκα χθες το απόγευμα.

Article featured image
Article featured image

Μία γυναίκα στην οδό Βόλου, στη Λάρισα, άφησε άφωνους μερικούς παρευρισκόμενους επειδή... ήταν λίγο παραπάνω από το κανονικό ευδιάθετη. Δηλαδή, η εν λόγω γυναίκα, όπως διαβάζουμε στο τοπικό σάιτ onlarissa.gr, σταμάτησε το αυτοκίνητό της στη μέση του δρόμου και με ανοικτές τις πόρτες και τη μουσική να παίζει Κωνσταντίνο Αργυρό στη διαπασών, κατέβηκε από το όχημά της και άρχισε να χορεύει. Το συμβάν έλαβε χώρα χθες, λίγο μετά τις τέσσερις. Το απόγευμα, όχι τα ξημερώματα.

2-37-1400x788.jpg



Στη συνέχεια -ναι, έχει και συνέχεια- η γυναίκα πήρε το αυτοκίνητο και προσπαθώντας να (το) σταθμεύσει το έριξε πάνω σε ένα δέντρο, ενώ ταυτόχρονα πηδούσε από το παράθυρο.

18-6-1400x1050.jpg

4-35-1400x788.jpg


Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι διερχόμενοι οδηγοί και οι περαστικοί έμειναν άναυδοι με τη συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας, καθώς, αφού έκανε το… σόου της, δεν σταμάτησε εκεί, βρήκε δύο καρέκλες από παρακείμενο παντοπωλείο και άρχισε να τις πετάει στον δρόμο.

16-10-1400x1050.jpg





Έπειτα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Εν τέλει κατάφεραν να την βάλουν μέσα στο περιπολικό.

17-7-1400x1050.jpg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ