Μια σειρά της οποίας μπορείς να δεις ανακατεμένα τα επεισόδια και θα βγάζει νόημα

Πότε θα κυκλοφορήσει στο κυπριακό Netflix.

Article featured image
Article featured image


Μετά το πρωτοποριακό «Black Mirror: Bandersnatch» που είχε κυκλοφορήσει στο Netflix το 2018, η πλατφόρμα streaming καινοτομεί για άλλη μια φορά και θα κυκλοφορήσει μια σειρά της οποίας το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει τα επεισόδια με τυχαία σειρά και οι δημιουργοί της λένε πως θα βγάζει νόημα.



Το «Kaleidoscope», του οποίου η περιγραφή θυμίζει κάτι από «La Casa De Papel/Money Heist», θα ακολουθήσει την ιστορία ενός πραγματικά φιλόδοξου εγχειρήματος. Έχοντας διάρκεια 25 χρόνια, η σειρά ακολουθεί μια ομάδα επιδέξιων ληστών, οι οποίοι συνεργάζονται για να ξεκλειδώσουν ένα φαινομενικά άθραυστο θησαυροφυλάκιο αποσπώντας το μεγαλύτερο ποσό που έχει κλαπεί ποτέ. Προτού μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους τα μετρητά όμως, πρέπει να περάσουν μέσα από την πιο ισχυρή ομάδα εταιρικής ασφάλειας του κόσμου και το FBI.

Η συναρπαστική ανθολογική σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και ο κάθε θεατής θα βιώσει μια μοναδική εμπειρία αφού θα εισέρχεται στο έγκλημα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές μέσα από μια μοναδική εμπειρία streaming, όπως λέει το Netflix.

Κάθε επεισόδιο έχει το όνομα ενός διαφορετικού χρώματος επιτρέποντας στους θεατές να ξεκινήσουν από όπου θέλουν. Κάθε θεατής θα δει τελικά όλα τα χρώματα των επεισοδίων, αλλά η σειρά με την οποία τα παρακολουθεί θα επηρεάσει την άποψή του για την ιστορία.



«Το να μπορείς να “μετακινείσαι” μέσα στη σειρά και να παρακολουθείς τα επεισόδια με διαφορετική σειρά σού δίνει μια διαφορετική οπτική γωνία για τους χαρακτήρες. Υπάρχουν ερωτήματα που θα τεθούν σε ένα επεισόδιο και θα απαντηθούν σε ένα άλλο επεισόδιο, λέει ο δημιουργός της σειράς, Eric Garcia. «Αντίστοιχα, θα υπάρχουν απαντήσεις σε ένα επεισόδιο που παρακολουθείτε και δεν ξέρετε καν ότι είναι απαντήσεις σε κάτι μέχρι να παρακολουθήσετε ένα άλλο επεισόδιο», προσθέτει.

«Είναι ελεύθερα βασισμένο σε κάτι που θα μπορούσε να έχει συμβεί», προσθέτει ο δημιουργός στο Tudum. «Μετά τον τυφώνα Σάντι, ομόλογα αξίας 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων πλημμύρισαν στο υπόγειο μιας μεγάλη επιχείρησης που ανήκει σε μια ομάδα μεγάλων τραπεζών. Στο μυαλό μου, σκέφτηκα: “Λοιπόν, αυτό είναι μια τέλεια ευκαιρία για μια ληστεία!”».


Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Netflix, το «Kaleidoscope» θα κυκλοφορήσει στην Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2023.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ