Βρετανή ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ για να παντρευτεί έναν θανατοποινίτη

Η γαμήλια τούρτα έγραφε «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

Article featured image
Article featured image


Η 26χρονη Ρεμπέκα Σορτ ταξίδεψε από το Οξφορντσάιρ της Αγγλίας, στην Αριζόνα των ΗΠΑ για να μπορέσει να παντρευτεί έναν θανατοποινίτη, ο οποίος έχει καταδικαστεί για δύο δολοφονίες. Στους γονείς της όμως, είπε πως θα πήγαινε απλά ένα ταξίδι στο Disney World.

Η 26χρονη και ο 35 χρονος Μανουέλ Οβάντε παντρεύτηκαν σε πολιτειακή φυλακή της Αριζόνα, μετά από τη γνωριμία τους μέσω αλληλογραφίας.

«Είμαι πολύ πιστός στους φίλους μου, πλακατζής και ψάχνω κάποια με χιούμορ που χαίρεται τη ζωή», δήλωνε στο προφίλ του ο Οβάντε. Μιλούσε επίσης για την αγάπη του για τη μουσική αλλά και για την κόρη του, την Μπόνη.

Ο Οβάντε καταδικάστηκε το 2010 για τη δολοφονία ενός άνδρα και μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια μιας ληστείας, όπου τελικά ο ίδιος είχε δηλώσει ένοχος και καταδικάστηκε σε θάνατο.

manouel-ovante-thanatopinitis_city.png



Όταν η Σορτ έφτασε στις ΗΠΑ, ανέβασε φωτογραφίες από όλα τα αξιοθέατα που επισκέφθηκε, συμπεριλαμβανομένου και του Disney World και στη συνέχεια ανάρτησε και φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της, γεγονός που βρήκε τους συγγενείς της απροετοίμαστους.

Στις 14 Απριλίου, η Σορτ ανάρτησε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, στην οποία αυτή φορούσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και εκείνος την πορτοκαλί φόρμα της φυλακής.

gamilioa-photo-thanatopinitis_city.png
Φωτογραφία: Instagram via Daily Mail



Στην τούρτα τους αναγραφόταν μία ευχή. Συνήθης για άλλους γάμους, αλλά με ιδιαίτερο νόημα για την περίπτωσή τους. «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

tourta-mexri-na-mas-xorisei-o-thanatos_city.png
Πάνω στην τούρτα γράφει «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». Φωτογραφία: Instagram via Daily Mail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ