Ο Τσιτσιπάς δεν είχε καταλάβει πόσο σύντομος είναι ένας μήνας μέχρι που ξεκίνησε να πληρώνει ενοίκιο

«Πού να σου έρθει και το ρεύμα».

Article featured image
Article featured image


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αρκετά ενεργός στο Twitter με τις αναρτήσεις του να προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και τα tweets του έγιναν αντικείμενο (ειρωνικού) σχολιασμού και από το BBC Sport!


To βρετανικό μέσο ενημέρωσης συγκέντρωσε κάποια από τα «φιλοσοφικά» τιτιβίσματα του Έλληνα τενίστα, τα οποία τοποθέτησε κάτω από φωτογραφίες του.

«Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης… Τσιτσιπάς. Απλά ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά Ελλήνων φιλοσόφων», έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης του βρετανικού Μέσου στο Facebook.



Επανήλθε με νέα ανάρτηση

Ο Έλληνας τενίστας, σε μια νέα ανάρτησή του, σήμερα το πρωί ασχολήθηκε με το επίκαιρο (και φλέγον) ζήτημα του ενοικίου.



«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποτέ πόσο σύντομος είναι ένας μήνας μέχρι που άρχισα να πληρώνω ενοίκιο», σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που μάλλον βγάζει πολλά χρήματα για να μην μετράει τα ρέστα του κάθε μήνα και να αγχώνεται για το ενοίκιο!

Αρκετοί μάλιστα χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν την προκλητική τοποθέτηση του Έλληνα τενίστα σε μια εποχή που κόσμος αντιμετωπίζει πραγματικές οικονομικές δυσκολίες ακόμα και για την εξασφάλιση των βασικών αγαθών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ