Διασφαλίστε το μέλλον σας σήμερα!

Με την Ideal Insurance, μπορείτε να κάνετε την «ιδανική ασφάλιση», η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και (κυρίως) θα διασφαλίζει το μέλλον σας.

Article featured image
Article featured image


Η
Ideal Insurance, με 15 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, εξειδικεύεται στη διαχείριση ασφαλίσιμων κινδύνων και προσφέρει την «ιδανική ασφάλιση», εκείνη ακριβώς που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και θα διασφαλίζει το μέλλον!

Με απώτερο στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, μέσω επιστημονικής προσέγγισης και ανάλυσης των χρηματοασφαλιστικών σας αναγκών, αλλά και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση τoυ πελάτη. Αποστολή της Ideal Insurance είναι να αποκτήσει την εμπιστοσύνη σας, για να σας εξασφαλίσει ένα ασφαλές μέλλον μέσω της δικής της εμπειρογνωμοσύνης!

Η δραστηριοποίηση του ασφαλιστικού γραφείου γίνεται σε παγκύπρια εμβέλεια ως προς την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών με ατομικά και εταιρικά ασφαλιστήρια συμβόλαια. Μέρος της επέκτασης των υπηρεσιών της αποτελεί η συνεργασία της με στρατηγικούς εταίρους, όπως οίκους αξιολόγησης ρίσκου, υπηρεσίες παροχής ευρωπαϊκών κονδυλίων, λογιστικά και δικηγορικά γραφεία, επιδιώκοντας να εμπλουτίσουν τη δική τους εμπειρία, ώστε να παρέχουν στους πελάτες την καλύτερη συμβουλευτική καθοδήγηση.

Έχοντας ως σλόγκαν το «Διασφαλίστε Το Μέλλον Σας Σήμερα», αποστολή του γραφείου είναι να διασφαλίσουν την προστασία σας από όλους τους κινδύνους που σας απειλούν και το συμβόλαιο που θα έχετε επιλέξει να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

IMG-68aa9b82ea9cf33c1a32d8f2928fb5e1-V.JPG



Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία μίας αγαστής και μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες της. Η συνεργασία της με μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών εταιρειών και μεσιτών, έχει σκοπό να προσφέρει πάντα λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της.

Ένα ασφαλιστικό γραφείο με πολλές διακρίσεις τόσο σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Πιο πρόσφατες η βράβευση από το «World Business Outlook Awards 2022» στη Σιγκαπούρη με δύο βραβεία αλλά και η βράβευση το 2021 από το «International Business Magazine» του Ντουμπάι. Ακόμη, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Πάνος Τσιολής, είναι μέλος του Million Dollar Round Table (M.D.R.T), δηλαδή του οργανισμού των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Παγκόσμια. Ταυτόχρονα ο κ. Τσιολής είναι μέλος των Επίλεκτων Ασφαλιστών τόσο της Metlife (Elite Agents) όσο και της Υδρογείου Ασφαλιστικής (Zeus Club).

Η Ideal Insurance είναι ένα σύγχρονο ασφαλιστικό γραφείο, το οποίο εκμεταλλεύεται την τεχνολογία έχοντας δικά της συστήματα όπως το CRM που χρησιμοποιείται για να διαχειρίζεται πιο αποδοτικά τη σχέση με τους πελάτες, είτε άλλες πλατφόρμες των ασφαλιστικών εταιρειών που συνεργάζεται, όπως επίσης και άλλα χρηματοοκονομικά εργαλεία.

Όλα αυτά αποτελούν εχέγγυο για την άριστη εξυπηρέτηση που θα λάβετε εάν συνεργαστείτε μαζί της.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Η γκάμα των ασφαλιστικών της υπηρεσιών αφορά όλους τους κλάδους της βιομηχανίας!


Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο
: 99354057 / 22261066

Email: contact@insuranceideal.com.cy

Ιστοσελίδα: http://www.insuranceideal.com.cy/

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ακροπόλεως 61, 2012, Στρόβολος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ