Ο χάρτης της ανθρώπινης ψυχής

Μια εκδήλωση για την προσωπική ανάπτυξη του ανθρώπου, υπό την αιγίδα του Erasmus+.

Article featured image
Article featured image


Την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 στις 5:00 μμ, θα διεξαχθεί η εκδήλωση με τίτλο «Ο Χάρτης της Ανθρώπινης Ψυχής» στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου. Η εκδήλωση περιλαμβάνεται στα πλαίσια του προγράμματος «The Art of Wholeness» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η θεματολογία της εκδήλωσης είναι βασισμένη στο μοντέλο του Δρ. Bill Plotkin, ενός οραματιστή ψυχολόγου (της σχολής Depth Psychology) που υφαίνει την ανθρώπινη και την κοινωνική μεταμόρφωση και μάς δείχνει τον δρόμο για την προσωπική ανάπτυξη, αντλώντας έμπνευση από την φύση και τις αρχαίες παραδόσεις.

Ο στόχος της διοργάνωσης είναι να «αποκτήσουμε πρόσβαση» στις δυνατότητές μας και να τις καλλιεργήσουμε σε πιο βαθύ επίπεδο. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε ενήλικες που τους ενδιαφέρει η ψυχική ολοκλήρωση, και ιδιαίτερα ωφέλιμη σε όσες και όσους εργάζονται με παιδιά, νέους, ενήλικες.

Οι διοργανώτριες είναι η Ελένη Μιχαήλ και η Νάγια Αντωνίου, δύο έμπειρες μέντορες στην ενδυνάμωση της αυθεντικότητας του ανθρώπου που πρόκειται να προσφέρουν τόσο ομιλίες, όσο και βιωματικές δραστηριότητες.

Όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν εκπαιδευτικό υλικό που έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «The Art of Wholeness».

Περισσότερες Πληροφορίες: https://fb.me/e/1M801UIwv

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://forms.gle/bEcH5PjsK2hrgett9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ