H Σακίρα κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και «πετσόκοψε» τον Πικέ και την αντικαταστάτριά της

Μωρό μου, «αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo», αλλά «μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα».

Article featured image
Article featured image

Η Σακίρα και ο Bizarrap χάρισαν στους θαυμαστές τους το πολυαναμενόμενο «BZRP Music Sessions #53».

Ο Αργεντινός παραγωγός Bizarrap έχει έναν μοναδικό τρόπο να αφοπλίζει τους καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια των εξαιρετικά δημοφιλών «BZRP Music Sessions» του στο YouTube. Η viral σειρά φιλοξένησε ονόματα όπως οι Residente, Paulo Londra και Villano Antillano που πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν υπό τους φουτουριστικούς ρυθμούς του Bizarrap.

Παρόλα αυτά, κανείς μάλλον δεν περίμενε την εμφάνιση -και την «κατάθεση ψυχής»- της Σακίρα. Για την ακρίβεια, οι φαν δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν ο Bizarrap ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η Κολομβιανή σούπερ σταρ θα ήταν η τελευταία καλεσμένη στη μουσική του σειρά και άρχισαν να μετρούν αντίστροφα μέχρι να κυκλοφορήσει το βίντεο στο YouTube.

Τελικά, κυκλοφόρησε το βράδυ της Τετάρτης και πέραν της μουσικής/ήχου κ.λπ., αυτό που κυρίως σχολιάστηκε είναι οι αιχμηροί στίχοι του τραγουδιού που μοιάζουν ως μία κατά μέτωπο στον πρώην της Πικέ και τη νυν του.



Υπενθυμίζεται πως η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν τον Ιούνιο τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια σχέσης, από την οποία απέκτησαν δύο γιους, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα. Μετά τον χωρισμό τους ο φακός κατέγραψε τον Πικέ να φιλάει παθιασμένα τη νέα του σύντροφο, καθώς φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά κρύβουν τη σχέση τους. Μάλιστα, προχθές έγινε γνωστό πως πιθανότατα η σχέση του Πικέ με την Κλάρα Κία πρέπει να κρατά αρκετό καιρό, καθώς οι φανατικοί θαυμαστές τής Σακίρα παρατήρησαν σε ένα βίντεο από μια κλήση Zoom του ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται η 22χρονη, όταν υποτίθεται πως το πρώην ζευγάρι τα πήγαινε καλά.


«Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα»

«Una loba como yo no esta pa’ tipos como tu» (ελληνιστί, «Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα») δηλώνει, αναφερόμενη στην επιτυχία της «She Wolf» από το 2009. «Είμαι πολύ καλή για σένα και γι' αυτό είσαι με κάποια σαν κι εσένα», λέει λίγο μετά.

«Δεν θα γυρίσω πίσω σε σένα, ούτε αν κλάψεις, ούτε αν με παρακαλέσεις», τραγουδά στα ισπανικά σε μια από τις πιο καυστικές ατάκες. «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν φταίω εγώ αν σε κατακρίνουν. Απλώς κάνω μουσική, συγγνώμη αν σε πιτσιλάει», συνεχίζει και κάνει παύση στο τέλος, τονίζοντας το «pique» στην ισπανική λέξη «salpique» (πιτσιλίζω) – μια ξεκάθαρη νύξη στον πρώην της.


Στίχοι καρφιά

Σε άλλα σημεία του τραγουδιού, η Σακίρα τραγουδά «σου εύχομαι τα καλύτερα με την υποτιθέμενη αντικαταστάτριά μου» και (τού) υπενθυμίζει ότι «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Σε άλλο σημείο, εξαπολύει λίγα ακόμα βέλη απευθυνόμενη στον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα: «Πολύ γυμναστική. Αλλά δούλεψε και λίγο το μυαλό σου».

Η Σακίρα κάνει έναν ακόμη σαφή υπαινιγμό στην Κλάρα Κία με τους στίχους: «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου. Σαφώς και δεν είναι όπως ακούγεται», καθώς το Claramente, όπως λέει στα ισπανικά, παραπέμπει στο Clara, το όνομα της νέας συντρόφου του Πικέ.

Από το κομμάτι που δεν έχει αργήσει να γίνει viral, δεν λείπει ο σχολιασμός και για τη φορολογική απάτη ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Ισπανία: «Μου άφησες την πεθερά για γειτόνισσα. Με τον Τύπο στην πόρτα μου κι ένα χρέος με την εφορία. Νόμιζες ότι με πλήγωσες, αλλά γύρισα πίσω πιο δυνατή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες τιμολογούν».

Ένα άλλο σημείο του τραγουδιού σημειώνει: «Από την αγάπη στο μίσος, η διαφορά είναι μόνο ένα βήμα».

Δείτε ΕΔΩ την αγγλική μετάφραση όλων των στίχων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ