«Σαν εμπόλεμη ζώνη» περιγράφουν το πλατό του «Squid Game: The Challenge»

Τρία άτομα φέρονται να τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά το Netflix λέει πως οι ισχυρισμοί είναι αναληθείς.

Article featured image
Article featured image


Σκηνές χάους, λέγεται, πως εκτυλίχθηκαν στα γυρίσματα του ριάλιτι του Squid Game, που διοργανώνει το Netflix και οριακά τα «βάσανα» των διαγωνιζομένων άγγιξαν αυτά που έζησαν οι χαρακτήρες της ομώνυμης σειράς.



Πηγές της «The Sun» αναφέρουν πως άνθρωποι έλαβαν ιατρική περίθαλψη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι σόου που είναι εμπνευσμένο από το Squid Game, αλλά «οι ισχυρισμοί για σοβαρό τραυματισμό είναι αναληθείς», αναφέρει το Netflix.

Ο γίγαντας του streaming είπε ότι τρία άτομα υποβλήθηκαν σε θεραπεία για «ήπιες ιατρικές παθήσεις». «Νοιαζόμαστε βαθιά για την υγεία και την ασφάλεια του καστ και του συνεργείου μας», πρόσθεσε.

Το «Squid Game: The Challenge» γυρίζεται στα στούντιο Cardington στο Bedfordshire και περιλαμβάνει 456 διαγωνιζόμενους που διεκδικούν ένα έπαθλο 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων, αριθμοί όμοιοι με εκείνους της κορεάτικης σειράς.

Εκπρόσωπος του Netflix είπε ότι βρίσκονταν γιατροί στα γυρίσματα ανά πάσα στιγμή και ότι η παραγωγή είχε «επενδύσει σε όλες τις κατάλληλες διαδικασίες ασφαλείας».

«Παρόλο που έκανε πολύ κρύο στο πλατό - και οι συμμετέχοντες ήταν προετοιμασμένοι για αυτό - οποιοσδήποτε ισχυρισμός για σοβαρό τραυματισμό είναι αναληθής», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του Netflix.

squid-game-the-challenge-girismata-2_city.png
Τα στούντιο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα. Φωτογραφία: ANDREW STYCZYNSKI - THE SUN



Οι συμμετέχοντες του ριάλιτι λέγεται ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού «Κόκκινο φως, Πράσινο φως» βρίσκονταν για ώρες έξω στο κρύο με τα γυρίσματα να γίνονται στους -3 βαθμούς Κελσίου.

Ένας παίκτης δήλωσε στη Sun: «Ήταν σαν εμπόλεμη ζώνη. Οι άνθρωποι έφτασαν με την προσδοκία ότι θα γίνουν εκατομμυριούχοι, αλλά κατέληξαν να φεύγουν κλαίγοντας. Κόσμος μεταφέρονταν από τους γιατρούς, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα. Αν μιλούσες τότε ήσουν εκτός. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούσαν να κουνήσουν τα πόδια τους λόγω του κρύου».

Οι διαγωνιζόμενοι - που έχουν ταξιδέψει στο Bedfordshire από όλο τον κόσμο - διαγωνίζονται μέσα από μια σειρά παιχνιδιών εμπνευσμένων από τη σειρά του Squid Game.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ