Βίντεο κατέγραψε μια (αρκετά) άβολη πρόταση γάμου

Αυτός ξεδίπλωσε τα φύλλα της καρδιάς του κι εκείνη απάντησε σαν σταρ του σινεμά – ή τουλάχιστον όχι με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Article featured image
Article featured image

Μια πρόταση γάμου είναι πάντα μια ιδιαίτερη στιγμή ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Πολλοί προτιμούν να την κάνουν ιδιωτικά αλλά υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους δημόσια μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Ένα βίντεο λοιπόν στο TikTok που τραβήχτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δείχνει την αντίδραση μιας γυναίκας καθώς ο σύντροφός της τής κάνει πρόταση γάμου μπροστά σε ένα πλήθος αγνώστων.

Το βίντεο – το οποίο καταγράφηκε από αυτόπτη μάρτυρα – ξεκινά με την άγνωστη γυναίκα να διασκεδάζει σε μια ταράτσα στη Χαβάη πριν σταματήσει η μουσική και ο σύντροφός της πάρει το μικρόφωνο.

Η πιο αμήχανη πρόταση γάμου

«Ω Θεέ μου, σταμάτησαν όλο το πάρτι για να κάνει πρόταση γάμου αυτός ο τύπος και η κοπέλα δεν φαίνεται να το απολαμβάνει», έγραψε η αυτόπτης μάρτυρας κάτω από το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 4 εκατομμύρια φορές. «Περιμένετε μέχρι το τέλος» πρόσθεσε. «Αυτό ήταν το πιο αμήχανο πράγμα που έχω δει ποτέ», συνεχίζει.

Στο viral βίντεο, η γυναίκα φαίνεται να δείχνει αμήχανη καθώς την καλεί στη σκηνή ο σύντροφός της. «Αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί σου» λέει ο άντρας στην αγαπημένη του αφότου εκείνη περπατά διστακτικά προς το μέρος του.


Η αντίδραση της γυναίκας στην πρόταση γάμου

Προφανώς αγνοώντας την αντίδραση της κοπέλας του, η οποία μάλλον νιώθει ντροπιασμένη, ο άντρας γονατίζει πριν συνεχίσει την ερωτική του εξομολόγηση. «Είσαι ο έρωτας της ζωής μου και θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνδρα στον κόσμο» λέει. «Θα με παντρευτείς;».

Την ερώτηση του άνδρα ακολούθησε μια παρατεταμένη σιωπή, η οποία των ώθησε να της πει: «Είναι ένα απλό ναι ή όχι». «Θεέ μου», απάντησε η γυναίκα με μια άβολη έκφραση στο πρόσωπό της. «Ναι;».

Το πλήθος από κάτω ακούγεται να ζητωκραυγάζει καθώς η γυναίκα έβαλε το δαχτυλίδι των αρραβώνων στο δάχτυλό της, ωστόσο, η μέλλουσα νύφη δείχνει λιγότερο εντυπωσιασμένη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αργότερα η κάμερα την έπιασε να συζητά έντονα με τον νέο της αρραβωνιαστικό και φαίνεται σαν να του λέει: «Γιατί το έκανες αυτό;».

@caesthetically WAIT UNTIL THE END. That was the most awkward thing I’ve ever witnessed. 💀 #nye #proposal ♬ original sound - cass



Πώς αντέδρασαν οι χρήστες του TikTok

Οι χρήστες του TikTok που παρακολούθησαν το βίντεο θέλησαν να εκφράσουν τις απόψεις τους, με πολλούς να παραδέχονται πως δεν τους αρέσουν οι δημόσιες προτάσεις γάμου.

«Δείτε. Γι’ αυτό είπα στον αρραβωνιαστικό μου πώς ήθελα να είναι η πρόταση γάμου. Ιδιωτική, δημόσια ή μπροστά στην οικογένεια. Αυτά είναι σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να θέσετε», δήλωσε κάποιος.

«Το πώς θα κάνετε την πρόταση γάμου είναι κάτι που πρέπει να έχετε συζητήσει. Το πότε θα κάνεις την πρόταση γάμου πρέπει να είναι η έκπληξη», πρόσθεσε ένας άλλος.

Ένας άλλος συνέχισε λέγοντας πως θα ήθελε απεγνωσμένα περισσότερες πληροφορίες για το ζευγάρι. «Θέλω να μάθω την ιστορία τους. Ήξερε ότι δε θα της άρεσε μια δημόσια πρόταση γάμου;Ή πίστευε πως έτσι θα την έκανε να πει το ναι; Τόσες πολλές ερωτήσεις».


Με πληροφορίες από iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ