Δύο ημέρες γεμάτες τρόμο και φρίκη μας περιμένουν τον Νοέμβριο στη Λεμεσό

Το «Cyprus Horror Society» μας προ(σ)καλεί να δούμε συνεχόμενα περισσότερες από 30 ταινίες τρόμου από Κύπριους και διεθνής καλλιτέχνες.

Article featured image
Article featured image


Το «Cyprus Horror Society» μας προ(σ)καλεί στο δεύτερο φεστιβάλ ταινιών τρόμου Κύπρου στις 11 και 12 Νοέμβρη 2023.

35 επιλεγμένες ταινίες από την Κύπρο αλλά και χώρες του εξωτερικού θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του τρομακτικού διημέρου στην Αίθουσα 3, στον Κινηματογράφο ΡΙΟ στην Οδό Ελλάδος, 125, Λεμεσό.

Το Σάββατο οι προβολές θα ξεκινήσουν στις 17:00 και θα τελειώσουν στις 22:00 και την Κυριακή οι προβολές θα ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα, στις 15:00 και θα ολοκληρωθούν περίπου στις 21:00. Την βραδιά θα κλείσει η Τελετή Απονομής, από τις 21:00-22:00, όπου οι βραβευμένοι καλλιτέχνες θα παραλάβουν το βραβείο τους και θα μιλήσουν για την δουλεία τους.

«Early-Bird» τιμή εισιτηρίου: €12 ανά ημέρα ή €20 για τις 2 μέρες

Για αγορά εισιτηρίων επικοινωνήστε στο 99586040.

cyprus-horror-film-festival-2023-1_city.jpg



Στις 3 Σεπτεμβρίου 2022, το «Cyprus Horror Society Film Festival» έγραψε ιστορία ως το πρώτο Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου της χώρας!

Φέτος οι υποψήφιες ταινίες που στάλισαν για να λάβουν μέρος ήταν πολύ περισσότερες από πέρσι. Μια αληθινή απόδειξη του πόσο μεγάλωσε το φεστιβάλ μέσα σε ένα μόνο χρόνο.

Παρόλο που ο αριθμός συμμετοχών για φέτος από την Κύπρο ήταν μεγαλύτερος, από του υποψήφιους δεν έλειψαν και καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

cyprus-horror-film-festival-2023-2_city.jpg



«Οι 100 υποβολές ταινιών είναι πράγματι ένα απίστευτο επίτευγμα για εμάς, αλλά επίσης έκανε τη δουλειά μας δέκα φορές πιο δύσκολη καθώς είχαμε το δύσκολο έργο να επιλέξουμε τους καλύτερους από τους καλύτερους! Πραγματοποιήθηκε μια εσωτερική διαδικασία επιλογής, η οποία περιελάμβανε όλες τις ταινίες που περνούσαν από διαφορετικά στάδια. Αρχικά επιλέξαμε τις ταινίες που θα περνούσαν στο πρώτο στάδιο και μετά αυτές που θα περνούσαν σαν Φιναλίστ, Τιμητική Μνεία και τέλος οι Νικητές των Βραβείων», αναφέρει ο δημιουργός του Φεστιβάλ, Ανδρέας Αυγουστή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ