Black Friday και τέσσερεις αεροπορικές που πετούν από Κύπρο ανακοίνωσαν επικές προσφορές

Αρχίστε να ετοιμάζετε βαλίτσες, γιατί μιλάμε για προσφορές που φτάνουν μέχρι το 70% ή αγορά ενός εισιτηρίου... και το δεύτερο στη μισή τιμή!

Article featured image
Article featured image


Το Black Friday έφτασε και για τις επόμενες ώρες τέσσερεις μεγάλες αεροπορικές που πετούν από την Κύπρο ανακοίνωσαν εντυπωσιακές εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια και όχι μόνο.


Η Aegean προσφέρει εκπτώσεις μέχρι και 70%

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε πως σε πτήσεις της μεταξύ 15/01/2024 και 26/10/2024 οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν με εκπτώσεις μέχρι και 70% για κρατήσεις που θα γίνουν στις 24/11/2023, δηλαδή σήμερα.

Στον ιστότοπό της μάλιστα, σού δείχνει και ένα ρολόι για να σού υπενθυμίζει πόσος χρόνος απομένει για να προλάβεις αυτές τις εντυπωσιακές εκπτώσεις.

Επισκέψου την ιστοσελίδα της πατώντας ΕΔΩ, δες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και κλείσε εισιτήρια.


Cyprus Airways με Black Friday προσφορές 50%

Η Cyprus Airways μάς προσκαλεί να ταξιδέψουμε Νίκαια, Αθήνα, Ντουμπάι, Ερεβάν, Μιλάνο και Ζυρίχη προσφέροντας 50% έκπτωση στα εισιτήριά της.

Μπορεί οι θέσεις να είναι περιορισμένες, αλλά οι περιπέτειες είναι απεριόριστες, γι' αυτό κινήσου γρήγορα καθώς οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι τις 27 Νοεμβρίου και η ταξιδιωτική περίοδος αφορά πτήσεις μέχρι τις 30/03/2024.

Κάνε κράτηση για την πτήση σου με 50% έκπτωση με τη Cyprus Airways πατώντας ΕΔΩ.


Η Ryanair σού δίνει δεύτερο εισιτήριο στη μισή τιμή!

Black Friday σήμερα και για τη Ryanair, η οποία ανακοίνωσε ότι με την αγορά ενός αεροπορικού εισιτηρίου προσφέρει άλλο ένα στη μισή τιμή.

Η προσφορά ισχύει μόνο για κρατήσεις που αφορούν περισσότερους από έναν επιβάτη.

Κλείσε τα εισιτήριά σου σήμερα και ταξίδεψε από 01/12/23 – 29/02/24 πατώντας ΕΔΩ.


Η Wizz Air δίνει έκπτωση μέχρι 25% στις πτήσεις και πολλά άλλα

Η Wizz Air δίνει την ευκαιρία στους Κύπριους ταξιδιώτες να επωφεληθούν από μεγάλες προσφορές κατά τη διάρκεια του Black Friday και του Cyber Monday. Οι προσφορές ισχύουν μόνο για δύο ημέρες κατά τη διάρκεια του Black Friday και μία ημέρα κατά τη διάρκεια του Cyber Monday.

Συγκεκριμένα, η Wizz Air προσφέρει 25% έκπτωση στα μέλη του Wizz Discount Club (WDC) για ταξίδια που θα πραγματοποιήσουν μέχρι τις 15 Μαρτίου 2024, σε επιλεγμένες πτήσεις (εκτός Πολωνίας και Ισραήλ), και 20% έκπτωση σε όλους τους πελάτες της στα κανονικά εισιτήρια.

Η προσφορά είναι ενεργή από τα μεσάνυχτα (ώρα 00:00) στις 24 Νοεμβρίου έως τις 14:00 στις 25 Νοεμβρίου.

Οι Κύπριοι ταξιδιώτες μπορούν να προγραμματίσουν ένα προσιτό ταξίδι μέχρι τις 15 Μαρτίου 2024 και να επωφεληθούν από την προσφορά.

Η αεροπορική προσφέρει επίσης 20% έκπτωση στην επιλογή θέσεων και 20% επιστροφή σε πιστώσεις για τα μέλη του WIZZ Discount Club Light όταν αναβαθμίζουν σε Standard πρόγραμμα.

Την ερχόμενη Δευτέρα, γνωστή ως Cyber Monday, η Wizz Air προσφέρει 20% έκπτωση για κράτηση εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας και 25% έκπτωση για κράτηση εισιτηρίου μέσω του Application.

Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά για ταξίδια μέχρι τις 15 Μαρτίου 2024, σε επιλεγμένες πτήσεις (εκτός Πολωνίας και Ισραήλ).

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει 20% έκπτωση στην επιλογή θέσεων και 20% επιστροφή σε πιστώσεις για τα μέλη του WIZZ Discount Club Light όταν αναβαθμίζουν σε Standard πρόγραμμα. Η προσφορά είναι ενεργή από τα μεσάνυχτα (ώρα 00:00) στις 24 Νοεμβρίου έως τις 14:00 στις 25 Νοεμβρίου.

Οι επιβάτες των πτήσεων που πραγματοποιούνται στις 24-26 Νοεμβρίου, θα έχουν 20% έκπτωση σε είδη μπουτίκ (onboard) αποκλειστικά για τα μέλη του WIZZ Discount Club, και προσφορές σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων και κρατήσεις ξενοδοχείων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ