Ο Krugets ζυγίζει σχεδόν 100 κιλά και βρέθηκε να ουρλιάζει από τον πόνο

Το αδέσποτο δεν μπορεί να περπατήσει ακόμη και έτσι το μεταφέρουν με ένα καρότσι.

Article featured image
Article featured image


Το αδέσποτο βρέθηκε να ουρλιάζει από τον πόνο και δεν είναι σίγουρο πώς έβαλε τόσο πολύ βάρος.

Είναι σπάνιο για οποιοδήποτε σκύλο να φτάσει τα 100 κιλά, πόσο μάλλον ένα αδέσποτο, αλλά ο Krugets, ένας αδέσποτος σκύλος που ζει στη ρωσική πόλη Nizhny Novgorod, είναι τόσο παχύς που μετά βίας μπορεί να σηκωθεί.

Ο Γερμανικός Μολοσσός, η μεγαλύτερη σε μέγεθος ράτσα σκύλου στον κόσμο, ζυγίζει μεταξύ 136 κιλά και 181 κιλά, αλλά για ένα μεσαίου μεγέθους αδέσποτο σκυλί να ζυγίζει λίγο κάτω από 100 κιλά είναι κάπως περίεργο, αναφέρει το Oddity Central.

Εθελοντές στο Nizhny Novgorod της Ρωσίας, βρήκαν πρόσφατα ένα αδέσποτο σκυλί τόσο παχύ που ούρλιαζε από τον πόνο επειδή δεν κατάφερνε να σηκωθεί στα τέσσερα πόδια λόγω του αφόρητου πόνου στις αρθρώσεις του.

krugets-adespotos-skilos-100-kila-2_city.png



Ο Krugets ζύγιζε 99,9 κιλά και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει πώς ένα αδέσποτο θα μπορούσε να γίνει τόσο βαρύ, αναφέρει το VK post.

«Προς το παρόν, ο σκύλος έχει ήδη εξεταστεί από διατροφολόγο, κάναμε εξετάσεις αίματος, αλλά θα απαιτηθούν πολύ περισσότερες εξετάσεις», δήλωσε ένας από τους εθελοντές που έσωσαν τον Krugets, προσθέτοντας ότι μια πιθανή εξήγηση για την ακραία παχυσαρκία του σκύλου θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι ζει κοντά σε μια πολυσύχναστη αγορά όπου οι άνθρωποι συχνά ρίχνουν υπολείμματα τροφής στα σκυλιά.

«Απαιτείται ακτινογραφία, αλλά για να την πραγματοποιήσει ο σκύλος πρέπει να χάσει τουλάχιστον 50 κιλά».

krugets-adespotos-skilos-100-kila-1_city.png



Ακόμη και η παραμονή του Krugets στο κτηνιατρείο είναι ένα ζήτημα, επειδή η εγκατάσταση απλά δεν έχει αρκετά μεγάλα κλουβιά για να χωρέσει το μεγάλο σώμα του. Τα χρήματα για τις εξετάσεις του, της δίαιτάς του και όλων των φαρμάκων για τον πόνο επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό των εθελοντών, αλλά δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τον Krugets.

Το LIFE αναφέρει ότι ο Krugets εξακολουθεί να χρειάζεται παυσίπονα κάθε μέρα και παρόλο που έχει αρχίσει να χάνει βάρος και μπορεί να σηκωθεί μόνος του, εξακολουθεί να μην μπορεί να κινηθεί και πρέπει να σπρώχνεται σε ένα καρότσι.

Είναι πολύ στοργικός, του αρέσει να τον χαϊδεύουν και δεν έχει δείξει κανένα σημάδι επιθετικότητας προς τους φροντιστές του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ