Κουρέας που διακινούσε ναρκωτικά συνελήφθη επειδή οι πελάτες του ήταν… φαλακροί

Εντάξει, μερικοί έριχναν και ένα κούρεμα μετά την παράνομη αγορά τους.

Article featured image
Article featured image


Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε πρόσφατα έναν κουρέα στη Γένοβα, της Ιταλίας, για διακίνηση ναρκωτικών, αφού παρατήρησε ότι πολλοί από τους πελάτες που πήγαιναν στο κατάστημά του ήταν φαλακροί και χωρίς γένια.

Οι Carabinieri (ιταλική αστυνομία) είχαν λάβει αναφορές για δραστηριότητα διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή Foce της Γένοβας, αλλά δεν είχαν στην πραγματικότητα καμία ισχυρή υποψία. Μια ανακριτική μονάδα ανέλαβε τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών και με τη συνεργασία του σταθμού Forte San Giuliano, δημιούργησε ομάδες παρακολούθησης για να εντοπίσει οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα. Ήταν μία από αυτές τις ομάδες που ανέφερε έναν ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό φαλακρών, χωρίς γενειάδα ανδρών που επισκέπτονταν ένα μικρό κουρείο που διαχειριζόταν ένας 55χρονος άνδρας. Τα άτομα ήταν διαφορετικών ηλικιών και φαινόταν να προέρχονται από διάφορα κοινωνικά στρώματα, αλλά είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό – δεν φαινόταν να χρειάζονται κούρεμα ή ξύρισμα…

Μια γρήγορη έρευνα αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι από τους πελάτες του κουρείου έρχονταν μόνο για να πάρουν ναρκωτικά, παρόλο που ορισμένοι όντως έριχναν και ένα κούρεμα μαζί με την παράνομη αγορά τους.

Αρχικά, οι Καραμπινιέροι εισέβαλαν στο σπίτι του 55χρονου όπου βρέθηκαν πολλά γραμμάρια χασίς και στη συνέχεια στο κουρείο του, όπου κρυμμένα σε ημιώροφο, βρέθηκαν 100 γραμμάρια κοκαΐνης, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας και υλικά για συσκευασία ναρκωτικών.

Ο κουρέας έχει οδηγηθεί στις φυλακές Μαρασί όπου αναμένει την καταδίκη του.




Με πληροφορίες από oddity central

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ