Ο Μίλτος Τέντογλου είναι η ανθρωπότητα που έχουμε ανάγκη

Η απόφαση για τα «άκυρα» παπούτσια του.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: INTIME



Ένας αθλητής παγκόσμιας κλάσης που σε κάθε του τοποθέτηση και σε κάθε του αγώνα αποδεικνύει πως είναι πολύ περισσότερα από ένας σπουδαίος αθλητής.

Η πρόσφατη ακύρωση του παγκόσμιου ρεκόρ γιατί φορούσε «λάθος» παπούτσια, ανάγκασε τον αθλητή να τοποθετηθεί δημόσια για την αδικία που υπέστη, και να τον οδηγήσει φυσικά στην κατάκτηση νέου παγκόσμιου ρεκόρ, μεγαλύτερου από το προηγούμενο, με άλλα παπούτσια.

Εκμεταλλευόμενος την έκταση που πήρε το ζήτημα ο Τέντογλου αποφάσισε να διαθέσει τα «ακυρωμένα» παπούτσια για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Όπως δήλωσε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, τα παπούτσια θα διατεθούν σε δημοπρασία και τα χρήματα θα μοιραστούν για τα σεισμόπληκτα παιδιά της Τουρκίας. «Έχω πει στον Μίλτο να κρατήσουμε τα παπούτσια που του ακύρωσαν το άλμα, να τα βγάλουμε σε δημοπρασία, να πάρουμε τα λεφτά για να τα δώσουμε στα παιδιά της Τουρκίας», ανέφερε σε δημόσια δήλωσή του ο προπονητής του.


Η είδηση έφτασε πολύ γρήγορα και στην Τουρκία, το πρακτορείο Ανατολού να την αναμεταδίδει, ενώ στο τηλεγράφημά του δημοσιεύει και βιογραφικό του Μίλτου Τεντόγλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ