Μόλις ακούσαμε το τραγούδι που θα μάς εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision

Το «Break A Broken Heart» του Andrew Lambrou κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί.

Article featured image
Article featured image


Το τραγούδι που θα στείλει η Κύπρος στην Eurovision κυκλοφόρησε σήμερα.

Το «Break A Broken Heart» κυκλοφόρησε από την Panik Records Ελλάδας και την City Pop Records της Αυστραλίας, με τον τραγουδιστή Andrew Lambrou ως εκπρόσωπο της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Η μπαλάντα γράφτηκε από τους Jimmy «Joker» Thörnfeldt, Jimmy Jansson, Thomas Stengaard και Marcus Winther-John. «Είναι ένα τραγούδι για σχέσεις που τελειώνουν με ραγισμένη καρδιά αλλά στο τέλος μπορεί κάλλιστα να μάς ωθήσουν να ξανασηκωθούμε από τις στάχτες, ακόμα πιο δυνατοί», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Eurovison.

Το βίντεο, σε σκηνοθεσία του δημοφιλούς Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Μπενιουδάκη, κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω:



Ο Jimmy «Joker» Thörnfeldt είναι ένας καταξιωμένος Σουηδός τραγουδοποιός και παραγωγός. Συμμετείχε σε γράψιμο και παραγωγή διεθνών επιτυχιών όπως το «Papi» της Jennifer Lopez και το «Move to Miami» των Pitbull και Enrique Iglesias. Ήταν επίσης μέλος της ομάδας σύνθεσης και παραγωγής τραγουδιού πίσω από την συμμετοχή της Κύπρου το 2021, όταν η Έλενα Τσαγκρινού ερμήνευσε το «El Diablo».

Ο Jimmy Jansson είναι ένας καταξιωμένος Σουηδός τραγουδοποιός και παραγωγός, πολλά τραγούδια του οποίου έχουν συμμετάσχει στο Melodifestivalen, στο Dansk Melodi Grand Prix και σε πολλά άλλα. Έχει γράψει και παράγει τραγούδια για καλλιτέχνες όπως η Έλενα Παπαρίζου, η Margaret, ο Robin Bengtsson, ο Eric Saade, η Lisa Ajax, η Anna Bergendahl και πολλοί άλλοι.

Ο Thomas Stengaard είναι ένας Δανός τραγουδοποιός και παραγωγός, πολύ γνωστός στον κόσμο της Eurovision για τη συμβολή του στη δημιουργία του νικητήριου τραγουδιού του διαγωνισμού το 2013, «Only Teardrops». Έχει γράψει και έλαβε μέρος στην παραγωγή κομματιών για μια σειρά καλλιτεχνών όπως οι Adel Tawil, Alvaro Soler, Carpark North, Cisilia, The Baseballs, Leslie Clio, TVXQ και Exile. Ήταν επίσης μέλος της ομάδας συγγραφής και παραγωγής του «El Diablo».

Ο Marcus Winther-John είναι Δανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, ο οποίος έχει συνεργαστεί με πολλούς δημοφιλείς Δανούς και Σουηδούς καλλιτέχνες όπως ο Christopher και ο Robin Bengtsson.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ