Παγκόσμια ημέρα Τζαζ και ξέρουμε πού θα το γιορτάσεις

Αν θέλεις να ζήσεις μια νύχτα με κεχριμπαρένιο χρώμα, γενναιόδωρη γεύση και υπέροχη jazz μουσική, τότε οι δρόμοι οδηγούν μόνο σε έναν προορισμό.

Article featured image
Article featured image

Ένα ποτήρι premium ουίσκι, εκλεκτή μουσική, όμορφη ατμόσφαιρα, καλή παρέα. Τέσσερα απλά «συστατικά» που έχουν τη δυνατότητα να απογειώσουν μια βραδιά, κάνοντάς την ξεχωριστά μοναδική. Αν αυτό το premium ουίσκι μάλιστα, είναι το Chivas Regal, τότε είναι σίγουρο πως η βραδιά έχει έξτρα δυναμική να μετατραπεί από ξεχωριστή σε αλησμόνητη! Είστε έτοιμοι, λοιπόν, για μια ακόμα Chivas Jazz Night από αυτές που μόνο το Chivas Regal ξέρει να διοργανώνει;

chivasjazznights.jpg


Chivas Nights to remember!


Ή αλλιώς, νύχτες με κεχριμπαρένιο χρώμα, γενναιόδωρη γεύση και υπέροχη jazz μουσική. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ, οι φαν του είδους, αλλά και του premium ουίσκι Chivas Regal έχουν μια μοναδική ευκαιρία, στις 11 Μαΐου, να γιορτάσουν με έναν διαφορετικό τρόπο αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα.


Πώς; Μα φυσικά στο τέταρτο event που διοργανώνει το Chivas Regal, υποσχόμενο μια ακόμα μαγική βραδιά υπό τους ήχους της jazz μουσικής, συνοδεία της αριστοκρατικής παρουσίας του κορυφαίου premium ουίσκι.


Τα προηγούμενα τρία events πραγματοποιήθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, με μεγάλη επιτυχία και όλες οι βραδιές είχαν όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν διαχρονικά σφραγίσει τον premium χαρακτήρα του θρυλικού Chivas Regal: κομψότητα, αέρα πολυτέλειας, αρμονία, ποιότητα που ξεχωρίζει. Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μαγευτικές στιγμές, ταξιδεύοντας μουσικά και απολαμβάνοντας, φυσικά, το μυθικό blended ουίσκι, κάθε γουλιά από το οποίο είναι και μια πρόσκληση στον απαλό, αλλά συνάμα πλούσιο κόσμο του. Για να πάρετε μια ιδέα για το τι έγινε, τσεκάρετε το βίντεο με τα highlights της προηγούμενης Chivas Jazz Night στο Bordelo Bar στις 27 Απριλίου!


It's a date!


To Chivas Regal ανανεώνει το ραντεβού του μαζί μας, στο επερχόμενο event, την Πέμπτη 11 Μαΐου, στο Curly Wolf στη Λεμεσό. Και κάπως έτσι, θα «μυηθούμε» ξανά στον κόσμο του θρυλικού blended ουίσκι, ακούγοντας υπέροχες μελωδίες jazz μουσικής. Μοιάζει σχεδόν ονειρικό. Και, πιστέψτε μας. Είναι!


Τι περιμένετε, λοιπόν; Πάρτε την παρέα σας και κλείστε γρήγορα θέση στο τέταρτο κατά σειρά Chivas Jazz Night! Η εμπειρία θα σάς αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο και ένα είναι το σίγουρο: θα ζήσετε μια βραδιά, η οποία θα μείνει χαραγμένη ανεξίτηλα στην καρδιά και το μυαλό σας!


Άλλωστε, με ένα ποτήρι Chivas, η κάθε στιγμή γίνεται ξεχωριστή, ανεπανάληπτη, μοναδική. Κάθε ιστορία έχει τη δική της σημασία. Και είναι ακριβώς αυτή η ιστορία, που έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τη λεπτότητα και την αριστοκρατική του παρουσία, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του κορυφαίου Blended Scotch Whisky στον κόσμο.


Και
μην ξεχνάτε! It’s all about that beat and... that Chivas!

chivasjazz.jpg


INFO


Μπορείτε να προμηθευτείτε το Chivas Regal από επιλεγμένες υπεραγορές και κάβες, παγκυπρίως. Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.


Μάθετε περισσότερα για την πολυτελή γκάμα Chivas Regal, κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ