Ο Tupac συνεχίζει να «λάμπει» ακόμα και μετά θάνατον

Τίμησαν τον θρύλο της Ραπ με ένα αστέρι.

Article featured image
Article featured image


Ένας από τους σημαντικότερους ράπερ όλων των εποχών ο Τούπακ Σακούρ απέκτησε μετά θάνατον το δικό του αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» στο Χόλιγουντ. Η οικογένεια, οι φίλοι του και πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να τον τιμήσουν.

«Αν και η καριέρα του διήρκεσε μόλις πέντε χρόνια, ο Τούπακ Σακούρ παραμένει ένας από τους πιο σύνθετους και παραγωγικούς καλλιτέχνες της γενιάς του με πάνω από 75 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως», δήλωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Big Boy κατά την έναρξη της τελετής.Το αστέρι του Σακούρ ο οποίος δολοφονήθηκε το 1996 σε ηλικία 25 ετών είναι το 2.758ο στη «Λεωφόρο της Δόξας».

«Από την πρώτη φορά που πάτησε το πόδι του στη σκηνή του Apollo Theater στα 13 του χρόνια, πριν ο κόσμος αναγνωρίσει το όνομά του, ονειρευόταν να έχει ένα αστέρι εδώ στη “Λεωφόρο της Δόξας”», είπε η αδελφή του, Sekyiwa.«Σήμερα δεν τιμούμε απλώς ένα αστέρι εδώ αλλά τιμούμε τη αφοσίωση και το πάθος που κατέβαλε για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Το αστέρι του θα λάμψει ακόμα πιο φωτεινά σήμερα. Για άλλη μια φορά, μας έκανε όλους εξαιρετικά υπερήφανους», κατέληξε η Σακούρ.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ