Οι top 5 διαφημίσεις της πιο διάσημης ξανθιάς

Η Heineken γιορτάζει 150 χρόνια και με αφορμή την επέτειό της θυμόμαστε τις πέντε διαφημίσεις της που άφησαν εποχή.

Article featured image
Article featured image

Φέτος η Heineken, η διάσημη ξανθιά lager μπίρα με τους εκατομμύρια πιστούς fans σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει τα 150 χρόνια της! Με αφορμή την επέτειό της, λοιπόν, κάνουμε μια αναδρομή στο πλούσιο τηλεοπτικό παρελθόν του σπουδαίου brand και επιλέγουμε τις 5 διαφημίσεις του που άφησαν εποχή.

heineken2.png


Η ντουλάπα-ψυγείο που έγραψε ιστορία


Ποιος δεν θυμάται τον σχεδόν παιδικό ενθουσιασμό –στα όρια του οπαδικού ξεσπάσματος– της αντροπαρέας του σποτ τη στιγμή που ο οικοδεσπότης τούς ανοίγει μια ντουλάπα που κρύβει έναν… παράδεισο; Τον παράδεισο της Heineken! Ντελίριο! (Οι φωνές τους αντηχούν ακόμα…)


Άρον το… ψυγείον σου και περιπάτει


«Άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ», έτσι δεν λένε; Στην προκειμένη περίπτωση, δεν παίζει ντουλάπα-ψυγείο, αλλά ψυγείο με… πόδια! Ναι, ναι, όπως τ’ ακούτε. Περιττό να σας πούμε, βέβαια, ότι ο ενθουσιασμός της συγκεκριμένης αντροπαρέας μπορεί να συγκριθεί σε εξαλλοσύνη και ένταση μόνο με την αντίστοιχη του προηγούμενου σποτ. Πάθος για Heineken, όχι αστεία!


Για τα μάτια μιας ξανθιάς


Ας πούμε ότι είσαι στο σουπερμάρκετ για τα ψώνια σου και με την άκρη του ματιού σου βλέπεις ότι η Τζένιφερ χρειάζεται βοήθεια. Ποια Τζένιφερ; Η Άνιστον! ΟΥΑΟΥ! Κάτι πρέπει να κάνεις… Πλησιάζεις γοητευμένος, όμως διαπιστώνεις ότι ζητάει μάλλον πολλά. (Ποια; Η Τζένιφερ!). Κι έτσι, χωρίς να το καταλάβεις, χωρίς να το έχεις επιδιώξει καν, βρίσκεσαι ανάμεσα σε δυο ξανθιές. Ουφ, τι δίλημμα! (Το σποτ τελειώνει με την Τζένιφερ μπουκάλα. Να, αυτά κάνει η Heineken…)


Άντρες (παν)έτοιμοι για Heineken


Είναι γνωστή η αγάπη των αντρών για τα ομαδικά σπορ. (Καλά, και οι γυναίκες γουστάρουν, αλλά ας μην ανοίξουμε αυτό το θέμα εδώ.) Όπου ανταγωνισμός, πρώτοι αυτοί. Αν παίζει και Heineken, τότε πρώτοι και καλύτεροι! Γιατί όπου παίζει Heineken γίνεται παιχνίδι!


0% αλκοόλ, 100% Heineken


Κουλ τύπος περιμένει το κορίτσι του στο κάμπριό του, ενώ απολαμβάνει την αγαπημένη του Heineken 0.0. Γιατί; Γιατί μπορεί! Αυτό γίνεται αντιληπτό από το βλοσυρό και ατσαλάκωτο όργανο του νόμου και της τάξης, που πλησιάζει για τα περαιτέρω. Όμως η ιστορία έχει ένα απρόσμενο twist. Δείτε και θα καταλάβετε…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ