Νύφη ανακάλυψε μια μέρα πριν από τον γάμο πως ο γαμπρός την απατούσε και τον έβαλε στη θέση του

Τούς άφησε όλους άφωνους κατά τη διάρκεια της τελετής.

Article featured image
Article featured image


Η Κέιση ήταν ενθουσιασμένη για τον γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της, μέχρι που μια μέρα πριν από την τελετή έλαβε ένα μήνυμα που ανέτρεψε τα πάντα.

Ενώ βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο με τις φίλες της και διασκέδαζε έλαβε μια σειρά από στιγμιότυπα οθόνης στα οποία φαίνονταν μηνύματα που αντάλλαζε ο επί 6 χρόνια σύντροφός της με μια άλλη γυναίκα.

Ανάμεσα σε αυτά υπήρχαν μηνύματα με σεξουαλικά υπονοούμενα και selfies που έστελναν μεταξύ τους, τους τελευταίους μήνες.

«Το σώμα σου είναι απίστευτο και ξέρεις πώς να το χρησιμοποιείς», έγραφε ένα από αυτά.

«Μακάρι η κοπέλα μου να είχε τις μισές δεξιότητες που έχεις εσύ», έγραφε άλλο.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο. Εσύ κι εγώ θα κάνουμε “καυτά” πράγματα», έλεγε σε ένα τρίτο μήνυμα.

Μερικά από τα μηνύματα κανόνιζαν επίσης αποδράσεις και ταξίδια το Σαββατοκύριακο.

Στην αρχή η Κέιση ένιωθε εντελώς συντετριμμένη, όμως ο γάμος της ήταν σε λίγες ώρες και έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Τελικά αποφάσισε να κοιμηθεί και να φτιάξει ένα πλάνο την επόμενη το πρωί.


Η τελική απόφαση

«Ξύπνησα τα κορίτσια και τους είπα την απόφασή μου – επρόκειτο να συνεχίσω τον γάμο όπως αναμενόταν και να αποκαλύψω τα πάντα μπροστά στους φίλους και την οικογένειά μας», είπε, σύμφωνα με το NYPost.

Κατά τη διάρκεια της τελετής η Κέιση αποφάσισε αντί να απαγγείλει του όρκους της να διαβάσει τα μηνύματα που αντάλλαζε ο σύντροφός της με την άλλη γυναίκα. «Δεν θα γίνει γάμος σήμερα. Φαίνεται ότι δεν είναι αυτός που νόμιζα ότι είναι», είπε αρχικά και συνέχισε με την ανάγνωση των μηνυμάτων.

Ο αρραβωνιαστικός της, η οικογένειά της και οι φίλοι της έμειναν άφωνοι.

Όπως λέει η ίδια άφησε τα κλαμένα μάτια της να σηκωθούν και να συναντήσουν τα δικά του, και δεν είχε να πει τίποτα. Έφυγε από την εκκλησία με τον κουμπάρο του να ακολουθεί πίσω του.

«Σας αγαπώ όλους και όσο φρικτό κι αν είναι αυτό, χαίρομαι που είστε όλοι εδώ», ανέφερε η νύφη.

«Δεν θα γίνει γαμήλια δεξίωση σήμερα, αλλά αντίθετα, θα γιορτάσουμε την ειλικρίνεια, την αληθινή αγάπη και το να ακολουθήσεις την καρδιά σου ακόμα κι όταν πονάει», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ανάρτηση ενός φίλου στο Facebook σχετικά με την ημέρα, όλοι εκτός από δύο από τους φίλους και τα αδέρφια του γαμπρού γιόρτασαν με την Κέιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ