Οι NSYNC κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι μετά από 20 χρόνια

Το θρυλικό συγκρότημα των 90s μας «ταξιδεύει» πίσω στον χρόνο.

Article featured image
Article featured image


Επανενώθηκαν τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος NSYNC, που μεσουράνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1990, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Συγκεκριμένα, τα άλλοτε είδωλα των εφήβων, ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια. Το single ονομάζεται «Better Place» και αποτελεί μέρος του soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Trolls Band Together», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου.



Οι φήμες για επανασύνδεση του αγαπημένου boy band είχαν «οργιάσει» το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την κοινή εμφάνιση των μελών στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων MTV, όπου απένειμαν ένα βραβείο στην Taylor Swift.



Το νέο τραγούδι παραπέμπει στη χορευτική ποπ μουσική που ανέδειξε τους NSYNC στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και τις αρχές του 2000, με κομμάτια όπως το «Tearin’ Up My Heart». Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι τους μετά το τελευταίο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν το 2001, το «Celebrity».

Το 2002 ο Justin Timberlake ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει σόλο καριέρα. Το 2007 ο Lance Bass είπε ότι το συγκρότημα, το οποίο περιλάμβανε επίσης τους JC Chasez, Joey Fatone και Chris Kirkpatrick, είχε επίσημα διαλυθεί.

Πρόσφατα, ο Timberlake δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση για το reunion γράφοντας: «Όταν τα αστέρια ευθυγραμμίζονται… μαζευτήκαμε ξανά με τα αδέρφια μου στο στούντιο για να δουλέψουμε σε κάτι διασκεδαστικό και η ενέργεια ήταν ξεχωριστή».

Ακούστε το «Better Place» πιο κάτω:



Με πληροφορίες από athensvoice.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ