Ακόμη ένα (λατρεμένο) παιδικό των 2000s θα γίνει ταινία

Έπαιξε για 3 σεζόν και ο δημιουργός του είναι ο ίδιος άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το «The Fairly OddParents (Δύο Φανταστικοί Γονείς)».

Article featured image
Article featured image


Ένα λατρεμένο καρτούν των παιδικών χρόνων (ειδικά να είστε γεννημένοι προς τα τέλη των 90s) πρόκειται να μεταφερθεί σε κανονική live action ταινία. Ο λόγος για το Danny Phantom του Nickelodeon, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει ο @DanielRPK βρίσκεται υπό ανάπτυξη στα στούντιο της Paramount.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν πρόκειται για μία κινηματογραφική ταινία ή μία ταινία που θα προβληθεί μέσα από την streaming υπηρεσία Paramount+, καθώς το project βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα. Το Danny Phantom έκανε πρεμιέρα το 2004 μέσα από της συχνότητα του Nickelodeon και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε το 2007.



Αποτελεί δημιουργία του Butch Hartman, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για το «The Fairly OddParents» άλλης μια αρκετά επιτυχημένης σειράς κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon. Πρωταγωνιστής της ήταν ο Danny Fenton (του οποίου το όνομα ακουγόταν σαν «Φάντομ» δηλαδή φάντασμα) ο οποίος μετά από ένα ατύχημα στο εργαστήριο των γονιών του -που είναι κολλημένοι με το κυνήγι φαντασμάτων- αποκτά διάφορες υπερδυναμείς, όπως το να πετάει και να είναι αόρατος. Η ζωή του αλλάζει μια για πάντα και υπόσχεται να γίνει ο σούπερ ήρως που θα προστατέψει την οικογένεια, και τους φίλους του, Tucker και Sam, αλλά και την πόλη του από την απειλή των φαντασμάτων.



Τo Danny Phantom διατηρήθηκε στον αέρα για τρεις σεζόν. Στις 24 Αυγούστου του 2016, ο δημιουργός της σειράς Μπουρτς Χάρτμαν δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, όπου παρουσιάζει τον Ντάνι, την Σαμ και τον Τάκερ 10 χρόνια μετά από το τέλος της σειράς. Στις 22 Μαΐου του 2017, δημοσίευσε ένα παρόμοιο βίντεο, αυτή τη φορά δείχνοντας την εξέλιξη της Τζαζ, του Τζακ, της Μάντι, του Βλαντ και του Ντάνι.



Με πληροφορίες από unboxholics, wikipedia

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ