Ανήλικος μπήκε σε βενζινάδικο, το λήστεψε, αλλά το αναψυκτικό του το πλήρωσε

Συνέβη και αυτό (το παράδοξο).

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία Αρχείου

Σε μία απρόσμενη κίνηση προχώρησε δράστης ληστείας που έγινε σε βενζινάδικο στη νότια Ισπανία: αφού άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο, πλήρωσε το αναψυκτικό του, προτού το βάλει στα πόδια.


Η ληστεία έγινε το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου, σε βενζινάδικο κοντά στη Μάλαγα της Ανδαλουσίας. Δράστες ήταν ένας ανήλικος και άλλο ένα άτομο, τα οποία κατά τη ληστεία χρησιμοποίησαν ένα ψεύτικο πιστόλι.


Η αστυνομία σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανάφερε ότι ο νεαρός Ισπανός «αφού απείλησε τους υπαλλήλους, άρπαξε τα λεφτά από το ταμείο, περίπου 2.000 ευρώ». Συμπλήρωσε όμως πως ο δράστης «περιέργως, αποφάσισε να πληρώσει το αναψυκτικό που είχε πάρει από ένα ψυγείο, προτού να το βάλει στα πόδια».


Στην ίδια ανακοίνωση η αστυνομία πρόσθεσε ότι ο νεαρός και ο συνεργός του, που φέρεται ότι του έδωσε το όπλο και του έκανε «υποδείξεις» κατά τη διάρκεια της ληστείας, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν μέσα σε 48 ώρες. Ο ένας από τους δύο «δήλωσε αυθόρμητα στους αστυνομικούς (…) ότι σκόπευε να αγοράσει ένα ηλεκτρικό πατίνι με τα κλεμμένα χρήματα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ