«The Devil Wears Prada» reunion στα βραβεία SAG

Η επανασύνδεση των Anne Hathaway, Meryl Streep και Emily Blunt που ξεχώρισε τη νύχτα της τελετής.

Article featured image
Article featured image

Οι τρεις πρωταγωνίστριες της ταινίας «The Devil Wears Prada», Anne Hathaway, Meryl Streep και Emily Blunt επανενώθηκαν στην 30η τελετή βραβείων Screen Actors Guild του 2024 για να παρουσιάσουν το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε κωμική σειρά. Η Blunt ήταν επίσης υποψήφια στην κατηγορία δεύτερου γυναικείου ρόλου χάρη στον ρόλο της στην ταινία «Oppenheimer» του Christopher Nolan.

Η Meryl Streep ανέβηκε στη σκηνή πρώτα μόνη και είπε στο πλήθος ότι είχε ξεχάσει τα γυαλιά της και τον φάκελο με τον φετινό νικητή. Το κοινό -αν και στην αρχή συγχυσμένο- κατάλαβε τι συνέβαινε στο προγραμματισμένο σκετσάκι, όταν εμφανίστηκαν στη σκηνή οι Hathaway και Blunt για να δώσουν στη Streep τα αντικείμενα που είχε «ξεχάσει». Αυτό το καλοσχεδιασμένο περιστατικό ήταν ένας παραλληλισμός για τους ρόλους των ηθοποιών ως προσωπικοί βοηθοί της αρχισυντάκτριας μόδας Miranda Priestly (Streep) στην ταινία του 2006 «The Devil Wears Prada».

1466742674-devil-wears-prada-20th-century-fox-everett-collection-51215-1024x684.jpg



«Η Meryl και η Miranda Priestly είναι κάπως σαν δίδυμες», είπε η Blunt, προκαλώντας την Streep να διαφωνήσει. «Όχι, όχι. Αυτό δεν ήταν ερώτηση», απάντησε μετά η Anne Hathaway στη Meryl Streep με ένα ύφος που μιμούταν τους πιο παγερούς διαλόγους της Miranda στην ταινία.

Η Blunt παρέθεσε επίσης τα αυτούσια λόγια του συγκεκριμένου χαρακτήρα λέγοντας στη Streep: «By all means move at a glacial pace», σχολιάζοντας το ότι αργούσε να ανοίξει τον φάκελο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ