Δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τη μασκότ ομάδας

«Μπορούσα να ακούσω τον κρότο του φιλιού και να νιώσω τον ιδρώτα του»

Article featured image
Article featured image

Η Βραζιλιάνα δημοσιογράφος, Τζιζέλ Καμπέλ κατέθεσε καταγγελία για σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ιντερνασιονάλ κόντρα στην Γκρέμιο (3-2).

Η δημοσιογράφος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, δέχτηκε την επίθεση από τη Saci, όπως λέγεται η μασκότ, τη στιγμή των πανηγυρισμών του τελευταίου γκολ που σημείωσε η γηπεδούχος ομάδα, στον αγώνα της Κυριακής.

«Δυστυχώς ο αγώνας κατέληξε σε σεξουαλική παρενόχληση από τη μασκότ προς εμένα. Άλλη μια μέρα που οι γυναίκες θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους στο ποδόσφαιρο και υποφέρουν με ηλίθιους που είναι εγκληματίες. Θα πάω μέχρι το τέλος για να μην το περάσει καμία άλλη γυναίκα», έγραψε σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος.


Σύμφωνα με την ρεπόρτερ η συμπεριφορά της μασκότ ήταν από την αρχή περίεργη αλλά, όπως γράφει το SPORT24, το αποκορύφωμα ήρθε στο τελικό γκολ της αναμέτρησης, όταν την αγκάλιασε, καταλήγοντας να σπρώχνει το κεφάλι της με σκοπό να φιληθούν.

«Ήρθε στο πλευρό μου και με αγκάλιασε», δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα, προσθέτοντας ότι «Μπορούσα να ακούσω τον κρότο του φιλιού και να νιώσω τον ιδρώτα του».

GHONdvbWsAAjSXZ.jpg



Η Ιντερνασιονάλ επιβεβαίωσε ότι παρείχε στην αστυνομία εικόνες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του γηπέδου για να μπορέσει να διερευνήσει την καταγγελία.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε επίσης ότι ο υπάλληλος που έκανε τη μασκότ την Κυριακή θα απομακρυνθεί μέχρις ότου ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας.

«Σχετικά με την καταγραφή ενός περιστατικού που σχετίζεται με τη μασκότ Saci, η Sport Club Internacional ενημερώνει ότι έστειλε τις εικόνες του εσωτερικού κυκλώματος παρακολούθησης στο Αστυνομικό Τμήμα που είναι υπεύθυνο για τη διερεύνηση του επεισοδίου», έγραψε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

«Ελπίζουμε ότι όλα τα γεγονότα θα διευκρινιστούν δεόντως με τη συνδρομή της αστυνομίας. Ως εκ τούτου, και εν αναμονή της άμεσης επίλυσης της υπόθεσης, ο υπάλληλος που είναι υπεύθυνος για τη μασκότ και η ίδια η Λέσχη θα παραμείνουν στη διάθεση των αρχών», σημειώνεται περαιτέρω στην ανακοίνωση.


Με πληροφορίες από news247, Daily Mail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ