Μυστηριώδης ασημένια κατασκευή εμφανίστηκε (ξανά) στην Ουαλία

Μήπως συνδέεται με UFO;

Article featured image
Article featured image

Η ανακάλυψή του μονόλιθου, έγινε από περιπατητές οι οποίοι τον εντόπισαν κοντά στην πόλη Hay-on-Wye το Σαββατοκύριακο. Όπως περιέγραψαν, η «αστραφτερή, ασημένια κατασκευή», ήταν σαν να ξεφύτρωσε μέσα από τη λάσπη και είχε ύψος περίπου 3 μέτρα.

Η ανακάλυψη μάλιστα του μονόλιθου, οδήγησε πολλούς να βγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναρωτηθούν ποιος το έβαλε εκεί και γιατί. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για UFO και αναρωτήθηκαν αν το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι εξωγήινης προέλευσης. Ένας οικοδόμος δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος όταν εντόπισε τον μονόλιθο, που αρχικά υπέθεσε ότι ήταν «κάποιο είδος UFO», την ώρα που έκανε πεζοπορία.

Lithos1.jpg


«Φαινόταν σαν ένα πολύ λεπτό μεταλλικό, σχεδόν σαν χειρουργικό ατσάλι. Φαινόταν απόλυτα ισοπεδωμένο και σταθερό, παρά τον θυελλώδη καιρό
», ανέφερε περιγράφοντας τον μονόλιθο, έναν μεγάλο ενιαίο όρθιο όγκο που συνήθως είναι κατασκευασμένος από πέτρα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος να ανέβει κανείς με αυτοκίνητο στην κορυφή του λόφου, ανέφερε πως θα μπορούσε να έχει μεταφερθεί εκεί από μια ομάδα ανθρώπων ή να έχει πέσει στη θέση του από ελικόπτερο.

Lithos2.jpg

«Δεν φάνηκε σαν να το πέταξαν εκεί, αντίθετα έχει τοποθετηθεί με ακρίβεια στο έδαφος. Ωστόσο, δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη γύρω του και θα περίμενε κανείς ότι κάτι τέτοιο θα προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση», συμπλήρωσε. Υπενθυμίζεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη παρατήρηση ενός μυστηριώδους μονόλιθου. Τον Νοέμβριο του 2020, ένας μονόλιθος εντοπίστηκε από ανθρώπους που επέβαιναν σε ελικόπτερο στην απομακρυσμένη έρημο της Γιούτα στις ΗΠΑ, πριν εξαφανιστεί λίγες ημέρες αργότερα.

Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή του, ένας άλλος μονόλιθος εμφανίστηκε στη Νήσο Γουάιτ, ενώ παρόμοια αντικείμενα έχουν παρατηρηθεί στην Κορνουάλη και σε μερικά απομονωμένα μέρη της Ευρώπης. Ένας μάλιστα εμφανίστηκε στην κορυφή του Glastonbury Tor, μιας περιοχής βαθιά συνδεδεμένης με την κέλτικη μυθολογία, με την επιγραφή «Not Banksy» στο πλάι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ