Γνωστός τραγουδιστής (λέει πως) είδε UFO στην Κύπρο (και δεν μας κάνει εντύπωση)

Eυδοκιμούν ως φαίνεται.

Article featured image
Article featured image

Δεν είναι η πρώτη φορά που άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έγιναν μάρτυρες περίεργων θεάσεων στον κυπριακό ουρανό με κάποιους εξ αυτών μάλιστα να είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται περί UFO. Στη λίστα μπαίνει πλέον και ο διάσημος τραγουδιστής με καταγωγή από την Κύπρο Peter Andre, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του για την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες, ισχυριζόμενος ότι είχε μια «απίστευτη» εμπειρία θέασης ενός UFO στην Κύπρο.


Αυτή του η τοποθέτηση έρχεται αφού το μοντέλο Abbey Clancy είπε ότι είδε τρία UFO πάνω από το αυτοκίνητό της την περασμένη εβδομάδα.

Στην εβδομαδιαία στήλη του για το OK!, ο Peter είπε: «Η Abbey Clancy μίλησε για την καταδίωξη από τρία εξωγήινα UFO και την πιστεύω απόλυτα. Πάντα πίστευα ότι τα UFO είναι αληθινά. Τα παιδιά μου κι εγώ είχαμε μια απίστευτη θέαση στην Κύπρο, την οποία δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και τα αδέρφια μου Μάικλ, Κρις και Ντάνι έχουν δει πολλά».

peterandre2.png
O Peter Andre με τα παιδιά του.



Προσέθεσε δε, ότι «Η μάνατζέρ μου Κλερ είδε ένα UFO στο μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου – ίσως θα γράψει γι' αυτό στο προσεχές βιβλίο της. Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει ζωή εκεί έξω. Πείτε μας απατεώνες ή, όπως εγώ θέλω να το σκέφτομαι, ανοιχτόμυαλους!».


Η Abbey, η οποία είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Peter Crouch, μίλησε για την περίεργη συνάντησή της με UFO στο podcast της. Συγκεκριμένα, είπε ότι είδε τρεις αντανακλάσεις λευκού φωτός πάνω από το αυτοκίνητό της, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι μια αντανάκλαση από κάποιο γυαλί.

Η μητέρα τριών παιδιών είπε περαιτέρω ότι τα φώτα φαίνονταν να πλησιάζουν και ακολουθούσαν το αυτοκίνητό τους καθώς έφευγαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ