Νέο βίντεο στη δημοσιότητα, νέα σενάρια συνωμοσίας για την Κέιτ

Τι συμβαίνει τελοσπάντων ρε παιδιά;

Article featured image
Article featured image



Τι και αν Κέιτ εμφανίστηκε; Φαίνεται πως δεν τους έπεισε όλους… Για ακόμα μια φορά οι συνωμοσιολόγοι έρχονται να ρίξουν λάδι στη φωτιά και να αμφισβητήσουν τη φωτογραφία που δείχνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας να χαμογελάει κατά τη διάρκεια μιας βόλτας το Σαββατοκύριακο στο πλευρό του συζύγου της. Η φωτογραφία από την επίσκεψη σε κατάστημα με αγροτικά προϊόντα έδειχνε την Κέιτ ευδιάθετη, υγιή και χαλαρή, καθώς συνομιλούσε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ κατά την επιστροφή στο αυτοκίνητό τους. Η νέα εμφάνιση της Κέιτ πυροδότησε εκ νέου τις εικασίες σχετικά με την υγεία της αλλά και το πού βρίσκεται.

Ο σάλος δεν λέει να κοπάσει, καθώς ορισμένοι αμφισβητούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες λέγοντας ότι είναι ψεύτικες, ότι δείχνουν σωσία, ότι πρόκειται για διαφορετική γυναίκα ή ότι έχουν τροποποιηθεί από την τεχνητή νοημοσύνη.

Ένα άτομο που αυτοαποκαλείται The Mirror Of Truth στο X υποστήριξε ότι το πρόσωπο στη φωτογραφία δεν ήταν η πριγκίπισσα Κέιτ, αλλά κάποια άλλη.



Τα σχόλια στα social media

«Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στη φωτογραφία και θα καταλάβετε ότι δεν είναι η Κέιτ, έχει εντελώς διαφορετικά ζυγωματικά και πιο στρογγυλό πρόσωπο...».


«Περιμένετε....ποια στο καλό είναι αυτή με τον πρίγκιπα William; Σκέφτεστε όλοι αυτό που σκέφτομαι ή πρέπει να πάω στο Specsavers;».


«Omgggg. Αυτοί δεν μοιάζουν με κανέναν από τους δύο».

Άλλοι αμφισβήτησαν τη νομιμότητα της εν λόγω φωτογραφίας, με έναν χρήστη του Twitter να γράφει: «Έχω δει πιο καθαρές φωτογραφίες UFO».



«Εικόνα που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη και δεν είναι καν καλή. Αυτή η συγκάλυψη γίνεται όλο και πιο ντροπιαστική και ανησυχητική».

«Αυτή δεν είναι αυτή. Υψηλότερα ζυγωματικά, διαφορετικά μάτια, διαφορετικό χαμόγελο, διαφορετικό περπάτημα, πιο αδύνατη. Κουβαλάει τσάντα μετά την εγχείρηση στην κοιλιά».


Κάποιοι μάλιστα βάζουν τη φωτογραφία σε εφαρμογή ΑΙ για να... ξεθολώσει.



Ωστόσο, υπήρξαν αντιδράσεις και από εκείνους που επιμένουν ότι η φωτογραφία είναι γνήσια και η Κέιτ αναρρώνει μια χαρά μετά την επέμβαση που έκανε.

«Η Κέιτ είναι εντελώς τρελή, γιατί πώς μπορείς να περνάς μια από μια τόσο μεγάλη χειρουργική επέμβαση, να κυκλοφορούν οι πιο άθλιες φήμες και θεωρίες συνωμοσίας για σένα, να δέχεσαι επιθέσεις και να σε παρενοχλούν οι κριτικοί της πολυθρόνας και εσύ να βγαίνεις τόσο όμορφη».

«Ειλικρινά, η Κέιτ θα μπορούσε να πάει σε μερικούς από αυτούς τους ηλίθιους, να τους χαστουκίσει στο πρόσωπο, να τους πει ότι είναι η πριγκίπισσα Κέιτ... και πάλι θα έλεγαν ότι είναι ομοίωμα, ή κλώνος, ή όποια τρελή συνωμοσία έχουν σκαρφιστεί! Βγαίνει και κυκλοφορεί, δείχνει ευτυχισμένη και υγιής... καιρός να σταματήσει η τρέλα».



Το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει σχολιάσει την τελευταία φωτογραφία όπου η Κέιτ φαίνεται να βγαίνει από το κατάστημα που ιδρύθηκε από τον αείμνηστο παππού του Γουίλιαμ, πρίγκιπα Φίλιππο - ενώ κρατάει μια τσάντα με ψώνια.

Η μέλλουσα βασίλισσα φαινόταν καλά και ήταν αθλητικά ντυμένη, φορώντας μπλούζα με κουκούλα, κολάν γυμναστικής και αθλητικά παπούτσια.

Την είδαν να χαμογελά καθώς μιλούσε με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ο οποίος έδειχνε εξίσου χαρούμενος που βρισκόταν έξω με τη σύζυγό του στην ανοιξιάτικη λιακάδα. Ο Γουίλιαμ ήταν επίσης casual ντυμένος.

Ο βιογράφος Phil Dampier δήλωσε στη MailOnline ότι πολλοί θα χαρούν που η Κέιτ είναι πλέον αρκετά καλά για να βγει από το σπίτι.

«Είναι υπέροχο που η Κέιτ έχει εμφανιστεί δημοσίως και είναι προφανώς σε φάση ανάρρωσης. Πολύς κόσμος θα ανακουφιστεί που είναι αρκετά καλά ώστε να βγει για ψώνια και περιμένω ότι σύντομα θα πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο ή θα βγαίνει έξω κατά τη διάρκεια των διακοπών. Όπως όλοι όσοι αναρρώνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από μια εγχείρηση, θα βαρεθεί και φυσικά θα θέλει να επανέλθει στην κανονική της ζωή».

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ