Διάσημες γυναίκες που ισχυρίζονται ότι έκαναν σεξ με φαντάσματα

Καλά πήγε κι αυτό.

Article featured image
Article featured image

Yπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που ασχολούνται με τα παραφυσικά φαινόμενα. Υπάρχουν ολόκληρες εκπομπές στημένες στην αγάπη για το μεταφυσικό. Θα περίμενες οι διάσημοι αυτού του πλανήτη να μην διακινδυνεύουν να θεωρηθούν τουλάχιστον delulu στις διάσημες τοποθετήσεις τους για το θέμα και άρα να μην μοιράζονται αν πιστεύουν ή όχι στα φαντάσματα. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που δεν διστάζουν να μοιραστούν τη δική τους αλήθεια, ακόμα κι αν είναι μάλλον αδύνατο να την πιστέψει κανείς. Οι παρακάτω διάσημες γυναίκες όχι μόνο πιστεύουν στα φαντάσματα αλλά ισχυρίζονται ότι έκαναν σεξ μαζί τους.

Υπάρχει ένας όρος που ονομάζεται spectrophilia ή phasmophilia και περιγράφει τη σεξουαλική έλξη που μπορεί κάποιος να νιώθει για τα φαντάσματα, αλλά και το «φαινόμενο» των σεξουαλικών συνευρέσεων μεταξύ φαντασμάτων και ανθρώπων. Δηλαδή το «φαινόμενο» που κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχουν ζήσει χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποια απόδειξη γι’ αυτό. Οι παρακάτω διάσημες ανήκουν στην κατηγορία αυτή, αφού ισχυρίζονται ότι έκαναν σεξ με φαντάσματα. Ανοίγουμε τα seX Files.


Kesha

kesha.png



Η pop star Kesha είχε πει σε τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή Conan το 2012 ότι είχε κάνει σεξ με ένα φάντασμα. «Δεν ξέρω το όνομά του αλλά ήταν στο σπίτι μου. Ήταν εκεί και ξεκίνησε να με θωπεύει. Ήταν σεξουαλική στιγμή αλλά δεν ήταν ακριβώς σεξ», είχε διευκρινίσει.



Anna Nicole Smith

Η Anna Nicole Smith είχε πει ότι το πιο kinky σεξ στη ζωή της το έκανε με ένα φάντασμα. Το είχε πει στο FHM Magazine τον Ιούλιο του 2004. «Ένα φάντασμα σερνόταν πάνω στο πόδι μου και έκανε σεξ μαζί μου σε ένα διαμέρισμα στο Τέξας πριν από πολύ καιρό. Νόμιζα ότι ήταν ο σύντροφός μου και μία μέρα ξύπνησα και δεν ήταν. Ήταν σαν κάποιο πνεύμα. Φρίκαρα αλλά μετά σκεφτόμουν “Λοιπόν, ξέρεις τι; Δεν με έχει πειράξει ποτέ και έκανε τρομερό σεξ μαζί μου, οπότε δεν έχω πρόβλημα”», είχε πει.

annnicole.png


Lucy Liu

Η Lucy Liu είχε πει το 1999 στο Us Weekly ότι κάποτε την είχε επισκεφθεί ένα φάντασμα με σεξουαλικές ορέξεις, ενώ προσπαθούσε να κοιμηθεί. «Ένα πνεύμα ήρθε ποιος ξέρει από πού και έκανε σεξ μαζί μου. Ήταν πραγματική ευτυχία. Ένιωσα τα πάντα. Και μετά πέταξε μακριά», είχε πει η ηθοποιός.

ffff.png


Natasha Blasick

blasick.jpg



Η ηθοποιός που έπαιζε στην ταινία Paranormal Activity 2, είχε πει ότι είχε κάνει 2 φορές σεξ με φαντάσματα, που προβλημάτισαν μάλιστα τον σύζυγό της. «Ήμουν σε ένα δωμάτιο στο σπίτι μου, μόνη μου», είχε πει στη βρετανική εκπομπή This Morning. «Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ένιωσα κάποιον να μπαίνει στο δωμάτιο αλλά δεν τον έβλεπα. Ένιωθα κάποιον να με αγγίζει και να με πιέζει παρά τη θέλησή μου κι ένιωθα το βάρος του πάνω μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Την πρώτη φορά ήμουν πολύ μπερδεμένη από όλο αυτό. Αποφάσισα απλά να χαλαρώσω και ήταν πραγματικά, πραγματικά απολαυστικά. Πραγματικά το απήλαυσα- αυτό έγινε», τόνισε η ηθοποιός.


ΠΗΓΗ: ladylike.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ