Η απόλυση (στο Scorpios Music Bar) κράτησε μία ημέρα

Μία πιο πονηρεμένη από εμάς θα έλεγε πως όλο αυτό ήταν ένα ακόμα καλοστημένο κόλπο για λίγη επιπλέον δημοσιότητα, που πέτυχε το στόχο του.

Article featured image
Article featured image


Την περασμένη Παρασκευή η είδηση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και τον παγκύπριο δεν αφορούσε ούτε στην επικείμενη γενίκευση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, ούτε στην ακρίβεια, ούτε στις γυναικοκτονίες, ούτε στο θάνατο του 19χρονου μετανάστη από το Μπαγκλαντές έπειτα από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι που διέμενε. Η είδηση που έπαιξε περισσότερο απ’ όλες ήταν η απόλυση της πρωταγωνίστριας του διάσημου πλέον βίντεο «Scorpios, είναι για σένα. ΠΑΜ!».

Όπως διαβάζαμε, έπειτα από μία διένεξη της ιδιοκτήτριας του bar και της Μαρίνας Μπομπέτσι, η πρώτη αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της μαζί με την πρωταγωνίστρια του βίντεο, αποδεσμεύοντάς την από τα καθήκοντά της. Η είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, με το κοινό να απαιτεί επιστροφή της Μαρίνας Μπομπέτσι πίσω από την μπάρα.

Κάτι που όπως φαίνεται έπιασε τόπο καθώς χθες Σάββατο ούτε 24 ώρες μετά την είδηση της απόλυσης, ένα νέο βίντεο έκανε την εμφάνισή τους με τις δύο κυρίες να ποζάρουν αγαπημένες και να δηλώνουν πως όποια παρεξήγηση και αν υπήρξε μεταξύ τους, ανήκει πλέον στο παρελθόν, με την Μαρίνα να επιστρέφει πίσω στο πόστο της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ