Ο διαγωνισμός «Meet & Greet», μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα

Τόσο ο Χρήστος Μάστορας όσο και οι νικητές απόλαυσαν μαζί το νέο ΜcCrispy… που ήρθε για να μείνει στο μενού των McDonald’s, αλλά και για να «ακουστεί» παντού το ηχηρό του «crunch»!

Article featured image
Article featured image

Τα αγαπημένα μας εστιατόρια McDonald’s δεν σταματούν ποτέ να ενθουσιάζουν τους λάτρεις των γεύσεών τους…άλλοτε με μικρές, άλλοτε με μεγάλες, αλλά πάντοτε με μοναδικές εκπλήξεις!

Αυτήν τη φορά οι χρήστες του McDonald’s App ένιωσαν ιδιαίτερα προνομιούχοι, αφού είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό «Meet & Greet» που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες με μεγάλη επιτυχία.

Κάθε συμμετέχων/ουσα έπρεπε να συμπληρώσει το σωστό στιχάκι που αποτελεί μέρος του τραγουδιού της τηλεοπτικής διαφήμισης του ΜcCrispy! Η συνέχεια; Γνωστή, αφού ακολούθησε κλήρωση, η οποία ανέδειξε τρεις νικητές που γνώρισαν από κοντά τον Χρήστο Μάστορα μαζί με έναν φίλο ή φίλη τους και ακόμα τρεις νικητές που κέρδισαν από μία κιθάρα με την υπογραφή του ιδίου.

KGZ_1012.jpg



Την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 η McDonald’s Κύπρου υποδέχθηκε στα κεντρικά γραφεία της στη Λάρνακα τον Χρήστο Μάστορα! Εκεί, λοιπόν, οι νικητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν αλλά και να τραγουδήσουν μαζί του. Κρατώντας μια κιθάρα αγκαλιά απέδειξε ότι εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης είναι και ιδιαίτερα προσιτός και ευχάριστος, αφού δεν δίστασε να παίξει πινγκ-πονγκ μαζί με τους νικητές, να φωτογραφηθεί και να χαρίσει αυτόγραφα. Τόσο ο Χρήστος Μάστορας όσο και οι νικητές απόλαυσαν μαζί το νέο ΜcCrispy… που ήρθε για να μείνει στο μενού των McDonald’s, αλλά και για να «ακουστεί» παντού το ηχηρό του «crunch»!

KGZ_1309.jpg



Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο αγαπημένος Χρήστος Μάστορας έγραψε -και ερμηνεύει- ένα ιδιαίτερα ανεβαστικό μουσικό κομμάτι, αποκλειστικά για το McCrispy! Πηγή έμπνευσής του; Η ΜcDonald’s, φυσικά, η οποία παραμένει αφοσιωμένη στην παγκόσμια δέσμευσή της να δημιουργεί καθημερινά όμορφες και ευχάριστες στιγμές για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις των εστιατορίων της.


Το προφίλ του δημοφιλούς καλλιτέχνη


O πολυτάλαντος Χρήστος Μάστορας είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και πολυβραβευμένους καλλιτέχνες της γενιάς του. Εκτός από τις δεκάδες μεγάλες επιτυχίες του με το no1 συγκρότημα MEΛΙSSES, έχει επίσης κυκλοφορήσει solo τραγούδια και ντουέτα με κορυφαίους καλλιτέχνες (όπως οι Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Πυξ Λαξ και η παγκοσμίου φήμης Rita Wilson), που γνώρισαν εξίσου τεράστια επιτυχία. Τόσο ως solo καλλιτέχνης όσο και μαζί με τις ΜΕΛΙSSES μετρά 20 διαμαντένια, τετραπλά, διπλά και μονά πλατινένια και χρυσά digital singles, περισσότερα από 200 εκατομμύρια digital streams και πάνω από μισό δισεκατομμύριο YouTube views, ενώ έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο ραδιοφωνικό airplay chart για περίπου 100 εβδομάδες.


Λίγα λόγια για το McDonald’s
App


Διαθέτοντας τεχνολογία αιχμής και κορυφαία τεχνογνωσία, το McDonald’s App συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, αφού όσο πιο πολύ το χρησιμοποιεί κανείς τόσο περισσότερα του χαρίζει. Το κυριότερο; Συμβαδίζει απόλυτα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας καθημερινά σε κάθε καταναλωτή/χρήστη αποκλειστικές προσφορές, δυνατότητα εξαργύρωσης βαθμών με αγαπημένα προϊόντα και πρόσβαση σε μοναδικούς διαγωνισμούς και εταιρικά νέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ