Εσύ πήρες το εισιτήριό σου για τις συναυλίες του Ed Sheeran στην Κύπρο;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα εναπομείναντα εισιτήρια.

Article featured image
Article featured image

Η πολυαναμενόμενη συναυλία του Ed Sheeran στη Λάρνακα, που σάρωσε το box office από την πρώτη κιόλας ημέρα πώλησης εισιτηρίων, έχει θέσει ένα ακόμη ορόσημο στην ιστορία της μουσικής σκηνής της Κύπρου. Η πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες του παγκόσμιου καλλιτέχνη στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, έχει γίνει sold out.

Για τη δεύτερη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, η προπώληση συνεχίζεται κανονικά και με τους ίδιους γοργούς ρυθμούς. Για τις 8 Σεπτεμβρίου υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια σε όλες τις κατηγορίες και μπορεί ο κόσμος να τα προμηθευτεί μέσω της ιστοσελίδας της Ticketmaster Cyprus. Η ζήτηση παραμένει υψηλή, γεγονός που αποτυπώνει τον έντονο ενθουσιασμό του κοινού για αυτό το εξαιρετικό μουσικό γεγονός.

Ο Ed Sheeran πραγματοποιεί τις δύο συναυλίες στην Κύπρο στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του MATHEMATICS TOUR “+ - ÷ x” και όπως ήταν αναμενόμενο έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια θαυμαστές του καλλιτέχνη από όλο τον κόσμο. Εγχώριοι θαυμαστές και τουρίστες θα επισκεφθούν την Κύπρο για αυτό το ιστορικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρνακα.

Ο εκπληκτικός Calum Scott θα είναι μέρος του σόου ως εναρκτήρια παράσταση.

Αποκτήστε τα εισιτήριά σας για τις 8 Σεπτεμβρίου στο www.ticketmaster.cy

ED SHEERAN_1200x1200_last tickets post-01.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ